Granada, Spanien 31. oktober - 11. November 2022

Dag 1 – Torsdag 

I dag stod vi op og så mødtes vi kl 08:10 så vi kunne gå ned og få morgenmad efter morgenmaden fik vi informationer om hvad der skulle ske i morgen efter dette måtte vi lave hvad vi vulle så nogle fra klassen + mig var ude at gå en lang tur så vi kunne se en god udsigt over byen da vi kom tilbage slappede vu af. Kl. 14:30 skulle vi mødes igen så vi kan gå samlet ned og få mad. 

Dag 2 – Fredag 

Vi stod op kl. 08:10 og vi gik ned og få mad da vi havde spist blev vi vist til den busvi skulle tage så vi kunne komme i praktik da vi kom til praktik stedet begyndte vi at lave oget i Unity det vat det program vi lærte om efter det kom vi tilbage og havde tid til at slappe af også skulle vi ned til mad efter det havde vu tid til at lave hvad vi ville jeg slappede bare af med nogle hvor vi så film og så fik vi aftensmad efter det så vi mere film. 

Dag 3 Lørdag 

Vi stod op kl. 08:50 fik morgen mad efter det sov jeg indtil vi skulle have mad igen efter det sov jeg igen og så skulle vi spise mad efter det så vi film. 

Dag 4 – Søndag 

Vi stod op kl. 8:50 da vi skulle spise efter det sov jeg så skulle jeg spise igen efter det så vi film og så var det tid til aftensmad efter det spillede vi UNO efter det var vi ude og få en sodavand i byen så kom vi hjem kl. 22 og sige godnat. 

Dag 5 – Mandag 

Vi stod op kl. 08:10 også fik vi mad efter det skulle vi i bussen og i praktik efter det lavede vi ikke noget. SÅ skulle vi spise efter det spillede vi UNO og så skulle vi spise igen efter det så vi film. 

Dag 6 – Tirsdag 

Vi stod op kl 08:10 og så fik vi mad efter det tog vi med bussen og så skulle vi være i praktik efter det tog vi hjem og slappede af og spillede et spil UNO og så fik vu mad efter det spillede vi mere UNO og så efter det skulle vi spise det var ikke god mad men spiste op efter det spillede vi mere UNO og så var det sengetid. 

Dag 7 – Onsdag 

Onsdag var lige som tirsdag. Ikke noget spændende. 

Dag 8 – Torsdag 

Torsdag var lige som tirsdag og onsdag 

Dag 9 – Fredag 

Samme morgen som alle andre men vi var ude at se Alhambra og mistede Jannik i lidt tid og så kom han tilbage til os efter det var der mad og så så vi film og spiste igen og mere film. 

Dag 10 – Lørdag 

Vi lavede ikke noget lørdag andet end at spise mad 

Dag 11 – Søndag 

Efter maden sov jeg videre indtil vi skulle spise og så spillede vi UNO og undervisningen hvor vi skulle skrive dagbog. Og så slappede vi af 

Dag 12 – Mandag 

Vi lavede ikke så meget men vi så Flamingo show og så fik vi pizza.

Dag 13 – Tirsdag

Vi tog hjem.