Min praktikperiode i Brighton

Vi mødes allesammen på banegården i Nykøbing når kl er 7:30, hvorefter vi tager toget til lufthavnen og gør os klar til flyveturen til Heathrow lufthavn.

Vi mødes med N af personerne fra IIB, hvorefter vi bliver kørt i taxa ud til vores Værtsfamilier.

Jeg synes vi bliver taget rigtig godt imod hos familien og de er super søde, mandag morgen startede vi med at mødes på Brighton station, hvor vi bagefter skulle ud og se vores arbejdssted.

Jeg skulle arbejde i dorothy perkins, hvilket jeg var rigtig spændt på, men det gik ikke så godt som jeg havde håbet på, og jeg følte slet ikke at de ville “lære” mig noget af det jeg kom for, så jeg gik og lavede alle de ting de ikke selv ville lave..

Fredag tog vi til møde med IIB, Hvor jeg for at vide at jeg skal starte et nyt sted mandag i noget der hedder oxfam, som er en velgørendheds butik.

Weekenden gik på en super hyggelig tur til London med Tine, Charlotte og AIA, så søndagen stod på ren afslapning.

 

Anden Uge

Mandag morgen startede jeg i oxfam og allerede der blev jeg taget super godt imod, jeg fik snakket en del engelsk allerede fra morgenstunden af, og der startede også en anden pige fra Østrig som også skulle være der i 2 uger, jeg har sådan set haft en utrolig god uge i oxfam, alle menneskerne er simpelthen så søde og jeg for snakket en del mere engelsk end i dorothy, jeg for bland andet også lov at stå bag kassen og betjene kunderne, så jeg har fået min egen kode til kassen så på deres bon står der Rikke.

Weekenden endte vi med at tage en tur til London igen og se de ting vi manglede sidst, vi så blandt andet vagtskiftets inde på buckingham palace.

Og søndag stod den bare på afslapning igen.

 

Tredje og sidste uge

Den sidste uge gik egentlig bare ud på at arbejde de sidste dage i butikken, vi brugte også den sidste uge på lige at få set det sidste af Brighton. Jeg kunne også godt mærke at spændingen på at komme hjem var blevet rigtig stor ?

Torsdag aften spiste vi mad med familien en sidste gang om aftnen, hvor fredag morgen stod på at tage hjem!

Uden tvivl en tur jeg aldrig vil glemme.