Logbog.

13/11-16: vi er ankommet til Lübeck uden nogle problemer, vi ankom til færgen før tid så vi kom 30min hurtigere afsted end regnet. vi er ankommet til vores værelse som er alt for småt til 3 personer, men lokationen er fint.
vi ligger tæt ved banen, så vi har rigeligt med mulighed for mad, og indkøb samt transport.

b b2

 

15/11-16: så har jeg været på arbejde 2 dage, og det er gået godt, Harbotec, har været rigtig søde ved mig, og tager virkelig en hånd om en. Jeg har fået lov til at arbejde allerede fra start af, og hvis man har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kan man ved noget forklaring komme frem til sagen.
Vi har været rundt og kigge i byen og set lidt af hvad der er.

b3 b4

21/11-16: så det mandag efter den første uge, det hele er gået godt, vi har været taget godt imod og har fået lov til at arbejde fra start af, vi har været rundt og kigge på seværdighederne i Lübeck, den ene dag havde min formand et par kanonslag med på arbejde som han lavede lidt grin med.
vi går og hygger og pjatter mens vi arbejder og de har en rigtig god humor.
En ting man lige skal vende sig til er at de må ryge hvor det passer dem.
Stilladserne som de bruger i Tyskland, er meget smalle, så man har problemer med at bevæge sig rundt på dem, og det er især svært hvis man skal have materialer med rundt.

 

b5 b6 b7

27/11-16: så det blevet anden søndag, jeg har fået lov til at lave lidt mere forskelligt, og det er blevet nemmere at forstå dem og de har nemmere ved at forstå mig.
Jeg måtte blive hjemme fredag d. 25/11-16 da jeg havde overbelastet mine muskler da vi skulle flytte nogle sikkerheds kasser der vejede 300kg.
Det resulterede i jeg gik til tysk læge som sagde jeg skulle have hvile for undgå fibersprængning.
han tilbød en creme jeg kunne købe for 8€, men selve besøget skulle jeg ikke betale for.
Jeg har været på julemarked i Lübeck, det var virkelig flot, og der var mange mennesker.
ellers har der ikke været sket så meget, de har taget godt imod mig og har stor forståelse over jeg måske ikke forstår det hele første gang.

b8 b9 b10 b11

1/12-16: så havde vi sidste dag, det var en god dag, vi fik sagt pænt farvel og fik en lille gave med på vejen.
i onsdags var jeg til evaluering, og de sagde de var rigtig glade for at vi var kommet, og var rigtig glade for det vi havde lavet, de tilbød mig en læreplads, hvilket er helt vildt, der er bare lige nogle praktiske ting der skal gennemgås inde et fuldt ja vil komme.
vi har haft det rigtig godt her, lige på nær en væsentlig ting:
Lejligheden vi fik, var alt for lille til 3 personer, havde det været 2 eller 1 var den fin nok, men 3 personer er lige for meget i den her.
Man skal også være opmærksom på internettet, selvom der står der er noget så kan det være rigtig dårlig.
mit internet har været virkelig dårligt, der var en weekend det var helt nede hele weekenden.
Så vil anbefale, at folk tager offline ting med, som film, musik, spil eller andre ting der ikke kræver internet.
Det har været godt i forhold til lokation, vi har haft masser af muligheder til at gøre næsten hvad vi ville.
Der har været gode muligheder for at komme ud og se byen og også at kunne komme til andre steder.
Det har været godt at vide, at der var nogle i Tyskland som kunne hjælpe os hvis det gik galt.
b12 b13
Mandag, var vi i Hamburg Dungeon, som er et oplevelses teater, det var en unik og speciel oplevelse, som var rigtig god, helt sikkert noget jeg godt vil prøve igen, evt. i en anden dungeon.
100% oplevelsen vær.
jeg vil sige, at andre der får denne mulighed burde gribe den, får det er en unik oplevelse at få lov at arbejde i et andet land, det er udfordrende på nogle andre måder end der hjemme, og jeg synes det har været det hele vær.
De 3 uger forsvinder rigtig hurtigt, dels fordi arbejdsdagen er længere, men også fordi der sker så meget.
Som det sidste vil jeg sige til alle de andre: Grib chancen, og hop ud i det, hjemveen når man ikke at opleve, og ellers så er der net cafeer så man kan snakke med dem derhjemme.

b14 b15 b16 b17 b18 b19 b20 b21 b22
De havde denne smarte dør, man kunne sætte på rummene så man kan låse sine materialer ind og andre ting man ikke vil have folk for fingre ind.