Patrik Bom

Lübeck, Tyskland 25. april - 13. maj 2022

Dag 1

Søndag den 24. april var dag 1. Vi kommer derned, da jeg kom på plads skrev jeg til de andre og de sendte snaps af deres sted og Nicolas og Jonas havde fået hotelværelser med 2 mandssenge, TV, eget badeværelse. Tobias har fået en hel lejlighed med det hele og jeg har fået et pertionale værelse, hvor der er fælles bad og køkken, så var virkelig nederen over det. Men det ente med at Nicolas hentede mig og vi tog hen til ham og vi gik hen til Tobias og fik aftensmad.  

Dag 2

Min første arbejdsdag. Meget fint, de fandt ting jeg kunne lave, det startede med at det var Hr. Hegetoss, der fandt noget til mig, men det gik hurtigt over. Så var der en der hed Feve el. Johanna. De var begge meget søde mod mig. 

Dag 3

Det var mig og Feve mod verden. Hun viste mig hvor vaskeriget er og der hvor vi får håndklæder. Fordi at vi brugte dem til alt som blev vasket op. Men det var virkelig en mærkelig vej, så tænkte ikke at jeg kunne husk det og så sagde hun at jeg skulle gøre det selv i morgen.

Dag 4 og 5 

De to dage havde jeg fri. 

Dag 6

Feve havde glemt det med håndklæderne, men der skar jeg kartofler på en pålægsmaskine og blændede puré af sweetpotatoes. Jeg fik før fri. 

Dag 7

Jeg kom på arbejde og jeg starter altid med at gøre min plads klar. Det før jeg ved at tage et lille håndklæde, gør det vådt, lige ne dpå bordet så tager jeg en kurv rød, gul, blå el. orange og så et rødt håndklæde og så mit spækbræt det var der en af medarbejderne der viste mig det og sagde at vi har en der er rigtig høj og det hjælper meget. 

Dag 8

Kunne godt mærke det var en hårdere dag end jeg havde troet. Mine hænder var tøre og jeg havde skåret mig. Jeg skar 3 bundter persille virkelig fint, og det tog mig 1,5 time. 

Dag 9 

Jeg kommer på arbejde og skar nogle grøntsager og lige pludselig får jeg at vide, at det persille jeg skar var perfekt. Så god dag! 

Dag 10

Jeg lavede min første fejl fejl. Feve fortalte mig at vi skulle lave suppe, så jeg skar nogle løj og nogle pastinakker. Det bliver kogt og han giver mig dem, og jeg ved godt de skal i blenderen men tror at de skal mixes, så ja det skal de ikke.

Dag 11

jeg får lov til at sære lam ribben, jeg tror jeg skar 8, altså fjerne fedt. og så videre der skar jeg mig også. 

Dag 12-13

Jeg havde fri og tog til Lübeck.

Dag 14 

Dag 14 fik jeg lov til at lave en ret i det varme køkken og fik noget med efter arbejde. 

Dag 15

Johanna var meget dårlig og ville spørge om for meget.

Dag 16

Jeg ville virkelig gerne hjem. Jeg snakkede med min mor, og vi blev enige om at jeg skulle bad det var virkelig rart. 

Dag 17

Det var crazy, jeg så politiet gå ind på mit hotel og en af tjenerene som kigger på mig hele tiden sagde: “Patrik I like you, you’r very kind” Fucking klamt. Det regnede den dag. 

Dag 18

Mange var syge på arbejdet så vi havde virkelig travlt. Dårlig humør. 

Dag 19

Sidste dag, jeg glæder mig så meget til at komme hjem. Fuck det her sted, bortset fra Feve og Johanna. Har lige blendet sweet potatoes og har også lavet majs muffins. 

Positive ting ved turen:

Feve og Johanna var virkelig søde mod mig og gjorde at dagene gik hurtigt. 

De fleste var positive og smilte til mig.

Hårdere end jeg troede men også lettere at lave maden. 

Negative ting ved turen:

Der var meget af tiden de ikke vidste hvad jeg skulle lave, så det var lidt øv.

Der var nogle der undgik at snakke med mig, måske pga. deres sproglige engelske skills. 

Jeg fik det dårligt, hvis jeg stod og gjorde det samme i lang tid. 

Chefen kunne virkelig ikke noget engelsk. 

 

Det førtse måltid på turen, lavet af Hr. Hengefoss
Det så vildt ud fordi det lignede at skibet svævede
Her hentede i håndklæder og viskestykker
Frokost pause
Mig og Nicolas i Familia (supermarked)
Nicolas var gået kold på køkkengulvet hos Tobias efter vi havde været i byen
Vi fik rissengrød på arbejdet
Mere mad
Mig og Nicolas der nyder snacks
Mig på date med en tysker
De havde ikke noget at lave til mig
Så jeg rensede en pande
14
Mad igen
12
Og igen