Granada, Spanien 31. oktober - 11. november 2022

Her starter turen med RyanAir, hvor nogen i klassen ikke havde været ude at flyve før, så det var lidt sjovt at se. Der var meget energi i flyet fra når vi skulle i luften. 

Jeg har ikke nogle billeder fra her til vi kommer til hostellet, men dagen efter bliver vi vist hvor vi får mad og finder ud af de tider vi har. 

Vi var ok med morgenmad og middagsmad, men mig selv og nogle andre var godt sultne når vi nåede til aftensmad. Men det tror det har noget med siesta, som er noget med de møder op, så holder de fri i ca. to timer og møder op igen. Så tror det er det ellers så spiser de bare ved den tid hernede efter alt info vi skal bruge fra dag 1 og regler (og underskriv på flere regler) gå mange af os en tur op på en af de nærmeste dage.

Vi kom lidt der op af og folk kunne mærke den tunge luft på vej op (de havde ondt i benene).

Vi tog en lille pause hvor nogen gik ned igen lidt efter den her pause
Den lille gruppe der kom op + mig der her taget billedet
10
Det ikke noget man ser hver dag og det kun en af mange giga kirker min i mange bygninger.
Her fandt jeg ud af, hvorfor det her er en spansk altan, de har dem jo overalt hernede. 

 

 

På vej med offentlig transport til praktik (Ham med den hvide maske viser os hvordan man tager bussen hernede) 

Hernede har de noget som et rejsekort, der bare ikke zoner, det hvor du betaler et beløb når du kommer ind eller inden du kommer på og så kører du så langt du nu skal i den bus.

111

Os der prøver at lære unity med PC’erne var ikke noget at råbe hurra for, da de stoppede med at virke mange gange og tog lange tid at load de ting vi skulle bruge. 

Os der prøver at lære unity med PC'erne var ikke noget at råbe hurra for, da de stoppede med at virke mange gange og tog lange tid at load de ting vi skulle bruge. 
Fotos fra Alhambra
13
De sidste dage i Spanien
Lufthavnen, så er det hjem ad efter en god tur