14/05/17

Idag kom vi sent hjem til vores værtsfamilier. Her er meget hyggeligt, vi mødte værts faren, Thomas, som viste os rundt i huset. Vi gik tidligt i seng da det har været en lang dag.

15/05/17

Idag skulle vi mødes med den danske ambassadør ved en shakespear udstilling på skolen. Vi mødte her vores værtsmor for første gang, Rachel. Hun er virkelig flink.

I skolen blev vi først introduceret til vores lære, Tudor. Vi blev briefet omkring sikkerheden på skolen, hvad skulle gøre hvis der opstod brand osv.

Derefter gik vi hen til udstillingen og mødte ambassadøren. Det var meget interessant

Til aften spiste vi derhjemme, rigtig god mad. Derefter gik vi op og slappede af.

16/05/17

Idag lavede vi en masse samarbejdsøvelser, det var meget sjovt. Vi hørte også om noget fodbold og penge. Til aften spiste vi ude med vennerne på Pizza hut. Vi kom sent hjem og vi er ret trætte.

17/05/17

Vi fik vist hvordan vi skulle tage bussen selv.

Idag var ret meget ligesom i går, vi lavede nogle øvelser, og hørte om Gert Hofstede og hans teorier osv. Vi lavede også noget der hedder Creative solving. Efter skulle vi være på en café, hvor vi skulle snakke med en masse andre andre elever fra universitet, det var meget spændende da vi fik lært en masse andre at kende, og hører om mange forskellige kulturer osv.

idag var så sidste dag på universitetet. og vi skal imorgen ud og se seværdigheder i byen, men jeg skal lige hjem til danmark til lægen.

18/05/17

Idag kom vi afsted til York hvor vi skulle gå rundt på york muren. som var meget spændende. Men jeg skulle ret tidligt afsted.

19/05/17

Jeg var hjemme i Danmark.

20/05/17

Idag skulle jeg afsted mod England igen. Og jeg stødte til gruppen igen i Portsmouth, hvor jeg stod af på Portsmouth Harbour, og kunne ikke finde gruppen, finder senere ud af at de var stået af ved en forkert station, jeg mødte en fra IBD og vi tog en taxa hen til gruppen. Vi blev derefter fordelt ud på de forskellige værtsfamilier.

Vi mødte vores værtsmor Marry som var meget flink.

21/05/17

Vi blev i dag introduceret til IBD, og vi blev vist rundt i byen. Vi spiste derhjemme. Der skete virkelig ikke så meget idag.

22/05/17

Vi Startede idag på vores arbejde i BHF – British Heart Foundation. De er virkelig flinke. De fortalte os at vi ikke kunne blive sat ind i så meget da vi kun var der i under en uge. Så vi blev bare sat til at fylde cd, bøger og dvd’er op. Derefter fik vi fri

23/05/17

Dagen idag gik med præcist det samme i går, Dave som er den ene leder der, snakkede jeg meget med, han var rigtig hyggelig.

24/05/17

I dag på arbejdet sorterede vi bøger i 4 timer udenfor, det var rigtigt dejligt vejr, så det gjorde bare ikke noget. Vi skulle til noget quiz aften, men vi fik at vide vi ikke behøvede at være der, så vi gik ned og hyggede på stranden.

25/05/17

Dagen idag var rigtig luksus, de havde ikke så meget for os at lave. Da vi ikke kunne nå at blive sat ind i noget rigtigt. Så vi slappede bare af i det gode vejr.

26/05/17

I dag tog vi afsked fra Vores arbejde kl 12, og vi tog ud og spiste med klassen. Det var rigtigt hyggeligt. Vi pakkede vores kufferter og gjorde klar til at komme hjem til Danmark

27/05/17Vi stod tidligt op, og tog ned til togstationen for at begynde rejsen hjem. Der skete ikke noget spændende andet end fly rejse osv.