Mandag d. 12
I dag mandag, var min første dag i firmaet, som var en lillesmule nervepirrende, da man ikke rigtig vidste noget om stedet eller personerne.

Den første dag var jeg sammen med en der hedder Leo, hvor vi skulle ned på den lokale brandstation, hvor vi skulle ligge nogle kobberrør, samt isolere dem, da hele bygningen skulle totalrenoveres.

Til sammenlagt lagde vi ca. 50 meter kobberrør, og isolering denne dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag d. 13
I dag var jeg igen sammen med Leo, hvor vi igen skulle hen på brandstationen og renovere. I dag, var en dag uden så meget stress, da vi havde fået hele dagen afsat, til at sætte to håndvaske og to toiletter op.

Vi var allerede færdige ved 15 tiden, og kunne ikke rigtig gå i gang med at lave andet, da vi ikke havde materialerne til det, så vi gik allerede hjem kl. 15 i dag.

Onsdag d. 14
Igen i dag var jeg sammen med Leo, og så en anden lærling, som hedder Maylon som lige er fyldt 20 år. I dag skulle vi pille nogle gamle vandrør ned, nede i kælderen som var ret besværligt, da der ikke var specielt meget plads.

Men det gik og mig og Maylon fik snakket en masse og lærte hinanden rimeligt godt at kende.

Da vi var færdige med kælderen skulle vi også pille nogle gamle vandrør op, som gik op igennem gulvet, op til selve garagen hvor brandbilerne står.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag d. 15
I dag skulle jeg køre sammen med en der hedder Patrik, på ca. 25 år. Dagen i dag gik med at vi skulle ud og lave service på 5 gasfyre, så dagen i dag var stille og rolig.

At lave service på gasfyre er forholdsvis ligetil, så jeg fik lov at hjælpe rimelig meget, så dagen gik tæmmelig hurtig den dag.

Fredag d. 16
I dag var ligesom i går, hvor mig og Patrik var ude og lave service på gasfyre.

Mandag d. 19
I dag var jeg igen sammen med Leo. Vi havde fået til opgave at lægge flere kobberrør, som skulle gå igennem vægge osv. Så vi blev nød til at bore nogle huller i væggene, som var 10 cm i diameter og ca. en halv meter lange. Det tog temmelig langt tid, og vi blev kun færdige med halvdelen af hvad vi havde regnet med at skulle nå.

Tirsdag d. 20
Jeg kørte igen sammen med Leo, ud for at lave gårsdagens arbejde færdigt. Vi havde fået dagen sat af til at blive færdige, så vi gik straks i gang. Vi knoklede hård på, uden særlig mange pauser, og vi var allerede færdig ved 14.30 tiden, hvor vi så kørte tilbage til firmaet, og ryddede lidt op, hvor vi så allerede kørte hjem ved 15.30 tiden.

Onsdag d. 21
Var jeg desværre syg.

Torsdag d. 22
Jeg var igen sammen med Leo. I dag skulle vi over på en helt ny bygning som lå lige over for firmaet. Vi skulle installere og lave en udsugning til toiletterne. Det der tog længst tid den dag, var da vi skulle bore hullet i væggen til udsugningen. Det var et hul, som var ca. 20 cm. I diameter, tog temmelig langt tid at bore. Derefter gik vi i gang med at lave resten af udsugningen som tog resten af dagen.

Fredag d. 23
i dag fredag var stille og rolig, vi lavede lige resten af den udsugningsinstallation, som vi satte op i går, som var at koble nogle ledninger sammen osv.

Mandag d. 26
I dag var jeg igen sammen med Patrik. Vi havde fået til opgave at skifte et gasfyr, da det gamle var gået i stykker og ikke kunne laves. Jeg tror Patrik var glad for, at jeg kunne hjælpe ham med at bære det nye og gamle fyr ind og ud af huset, da det var pænt tungt. Dagen gik stille og roligt med det, og det passede meget godt med at vi havde fået afsat hele dagen til det, for vi var færdige præcis kl. 15, hvor vi så bare kørte hjem på værkstedet og ryddede lidt op og så gik på fyraften.

Tirsdag d. 27
I dag var jeg igen samme med Leo. I dag var vi ude i et hus, hvor de havde 3 badeværelser, hvor alle 3 badeværelse havde, så man kunne gå i bad. Vi var ude for at skifte 3 bruseamature, sætte to håndvaske op, og sætte en brusekabine i glas op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag d. 28
i dag onsdag var jeg sammen med Patrik. Vi var først ude og reparere et gasfyr som ikke gad tænde, så det fik vi lavet. Derefter blev vi ringet op af chefen, om vi ikke kunne køre ud og sætte en radiator op. Radiatoren skulle tilkobles nogle gamle kobberrør i gulvet, som var fyldt med gammelt maling, som vi var nød til at fjerne før at vi kunne tilkoble radiatoren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag d. 29
I dag var ham jeg skulle være sammen med syg, så jeg var nød til at være sammen med en kontormand der hedder Thomas. Det var lidt kedeligt de først par timer da jeg bare sad i spisestuen. Men derefter kørte vi ud, sammen med en anden lærling som hedder Simon, og lavede lidt service på nogle gasfyre.

Fredag d. 30
I dag fredag var min sidste dag, og vi havde allerede fyraften ved 13 tiden. Jeg var ude med en lidt ældre mand fra firmaet, og lave gulvarme i et badeværelse som skulle renoveres. Ham jeg var sammen med kunne ikke rigtig snakke engelsk, så vi havde lidt svært ved at kommunikere, men det gik.