Dagbog, Praktikophold Timmendorfer Strand


Ankomst søndag  d. 15-11-15 til Timmendorfer Strand. Vi blev modtaget af Pia og Anne. Vi skulle bo på et personale Hotel ved navnet Hotel Brigtitte, super hyggeligt sted, fine værelse. Eftermiddagen gik derpå med at pakke ud, lige vænne sig til stedet, og samle tankerne. Hen på aften gik vi ud at spise med de andre elever som var ankommet til Timmendorfer. på en Cafe ved navnet Cafe Fitz. Super hyggeligt sted, hvor vi fik snakket en masse, og hvor meget folk havde set frem til dette.

1

 

Mandagen havde Pia sørget for morgenmad til os, vi skulle op kl. 6 blev hentet kl. 7 og kørt til Eutin, hvor vi skulle på tysk hygiejnekursus. Efter kurset, stod den på at udforske selve Timmendorfer Strand.  Aften gik på tyskundervisning med Pia, på Hotel Maritim.

Tirsdagen tog vi en tur til Lübeck, shopping centre osv.

23

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag startede vi på arbejde, hilste på alle medarbejderen, også startede det ellers lige på og hårdt. Jeg var på en post i køkkenet som hedder gartmanje, som er en post som står for salater desserter samt forretter. Det var super spændene, også bare det at se hvordan tyskerne arbejder i køkkennet, forberedelser, kulturelle forskelle samt hierarki, i forhold til hvilken stilling man har i køkkennet. Jeg arbejde fra onsdag til søndag og havde fri mandag tirsdag. Efter den første uge var gået og det var blevet søndag d. 22-11-15, kunne Daniel og jeg evalurer og ugen der gik, vi blev helt klart enige om der at vi ikke ville have været foruden dette. Vi var simpelthen blevet taget så godt imod, og vi fik lov til at prøve en masse.

4 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var også en tur til Hamburg, hvor vi mødtes med Anne og Nina på Timmendorfer Strand station. Der blev uddelt snack juice osv. Til at overlevere udflugten i Hamburg. Da vi ankom til Hamburg blev vi mødt af en guide som viste os rundt i den nye bydel af Hamburg, som bliver kaldt Half’n City. Det kan sammenlignes med sydhamven i København. Vi var på shopping tur samt cafe besøg. Efter det var vi inde og se Ganzen som er et spøgelses show, virkelig spændene, og fed oplevelse.

6

 

 

 

 

 

 

 

Selve arbejdes ugerne gik meget med det samme. Ind imellem besøgte vi også et lokalt øl hus, hvor de unge medarbejderne fra hotellet tit hængte ud efter fyraften, en enkelt øl også hjem igen. Det gjorde også at vi kom hurtigere ind på hinanden, og fik stiftede os nogle venskaber forholdsvis hurtigt.

7

 

 

 

 

 

 

 

Som ugerne gik blev jeg i hvert fald selv meget betaget af hotellet, den kemi der var mellem kollegaerne var simpelthen så positivt, alle elskede virkelig deres job, gik og i det, og ville give den bedste service. Man glædet sig virkelig til at møde på arbejde. Det kunne man godt lærer af lidt hjemme i Danmark.

De sidste par dage fik vi som tak fra hotellet en 3-gang Menu, skulle dog selv købe vinen til. Vi fik et personligt underskrevet kort fra alle, hvor de havde noteret en lille hilsen på vejen. Af vores rigtig gode venskaber vi fik skabt os dernede modtog vi en flakse tysk likør.

Det har uden tivivl var 3 uger jeg ikke vil være foruden, man er blive inspiret en masse, og fik virkelig følelsen af hvor stort et manskab der står bag, det at drive et hotel.

8 10

9 1112

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis man skulle komme med en kommentar til vores tur ville det være! 1. Manglede en Cykel 2. Blive informeret en smule mere om hvor man skal bo og man selv skal medtage form for sengetøj, osv. Ellers har alt andet været planlagt til punkt og prikke og det har spillet.

13