Dagbog – Brighton

 

Søndag d. 29/2 tog vi af sted fra Nykøbing Falser. St. klokken 7.30, og var hos vores værtsfamilier ved 18 tiden. Det var en meget lang tur.

b

Der er taget hul på den første uge, nu bliver virkelig spændende.
Vi var til morgenmøde med IIB inden vi skulle ud i vores virksomheder. Fandt så ud af at jeg, som den eneste, havde fri, fedt! Efter mødet ville de fleste gerne have lærerne med, så vi gik sammen med i en stor flok som så blev mindre, jeg gik bare med rundt. Så jeg fik et lille indtryk af hvordan byen var.
Jeg havde fået et kort, hvor jeg kunne se hvor mit praktiksted lå. Så på vejen hjem gik jeg hen, helt alene, for at finde det. Det synes jeg er lidt sejt af mig.
Om aften mødtes vi med vores lærer og blev tilbud en drink, der efter gik vi på en pub, som blev vores stampub.

b1

 

Tirsdag starter kl. 8.00 med morgenmad, hvilket ikke er en normal start for mig. Jeg tog bussen til arbejde, igen alene. Jeg mødte min chef Lizzie og hendes hund Basil, og efterfølgende ”the groomers” frisørerne Alex og Luke, assistenterne Rusty og Billie. Rigtig søde mennesker. Min første opgave var at markere Lizzies redskaber med neglelak, så hun viste hvilke der var hendes. Det var meget hyggeligt.
De havde fået et computersystem, hvor alle deres kunder skulle ind på, og da systemet var næsten helt nyt, havde de ikke rigtig fået arkiveret nogen kunder, så det skulle jeg hjælpe med. Det blev min primære opgave, under hele perioden.

b2

 

Udover at sidde og arkivere, så dekorede jeg vinduet i påske tema, det tog en hel dag, og jeg var ved at rive hovedet af mig selv, pga. de der sugekop ting der kan sidde fast på vinduer, ikke gad sidde fast. Jeg blev bedt om at ringe til en kunde og sige at deres hun var klar til at blive hentet, inden det havde jeg ikke rørt telefonen, det turde jeg ikke, det var godt nok grænseoverskridende. Men efter det så blev det lidt nemmere at tage telefonen når den ringede, at jeg ikke rigtig kunne forstå hvad de sagde fordi jeg ikke kunne se deres mimik, det er så noget andet.

b3

Torsdag var lærernes sidste aften i England så vi tog alle sammen ud og spiste på restaurant.
Fredag tog vi i byen selvom Rikke, Tine, Aia og jeg skulle tidligt op og af sted til London, Aia og jeg fik kun 2 ½ times søvn, og jeg havde lidt tømmermænd. Men det var sku hyggeligt, både byturen og Londonturen.

De efterfølgende to uger bestod af receptionsarbejde. Og jeg skulle lærer Luke hvordan arkiveringssystemet fungerede, jeg har aldrig mødt en mand bande så meget som ham.

 

Weekend nr. 2, igen en tur til London.

 

b5

b4

Torsdag aften den 17/3 var vores sidste dag i Brighton så vi tog på pubben.

Normalt er jeg ikke så god til at sove sammen med andre, eller være sammen med den samme person i så lang tid. Men der var faktisk ikke nogen problemer overhovedet, i hvert fald ikke fra min side.

Problemet har været med praktikopholdet har været, at være praktikant i en hundesalon, kræver lidt at man gerne vil være hundefrisør.

Og min chefs far var syge de første to uger, han gik desværre bort, så hun skulle også ordne begravelse. Så hun havde ikke rigtig tid.

Udover at det har været et uheldigt tidspunkt, så har jeg virkelig godt kunne lide at være der.

Jeg har lært at tage telefonen i en virksomhed. Og nu ved jeg hvad mit mål er inden for engelsk.
Mit mål har mest været personlig udvikling, hvor det faglige er en bonus.

Jeg kan mærke at jeg er vokset en smugle, min ryg er blevet mere rank, og det har givet mig lidt blod på tanden. Jeg vil rigtig gerne ud på lignende tur.

 

 

b6