Day 1

Vi alle sammen mødes I lufthaven kl 9 ved ter.3 får vores flybiletter og checker vores ting ind.
Så der stadig er en smule tid til at sige farvel til familie. Flyet flyer mod england kl 12.40 så der går en masse tid i lufthavene med at gå rundt og kigger i butikker og snakke. Vi kommer op i flyet og turen tager ca 1 time og 45min. Og turen går meget stille og roligt uden problemer. Vi ankommer til lufthaven i england og hvor vi skal køre med en lille mini bus til portland. Tager går ikke helt som planlagt, ham der skal hente os står ikke hvor han skal og der er ikke nogen bus at se så der går omkring små 45min. Før vi finder ham , imens er Thomas mads jesper og jeg på burgerking.
Vi finder bussen og får vores ting ombord. Turen tager 2timer plus. Vi ankommer til portland og der er overhovedet ikke som Katie havde forventer og ikke det hun havde fået lovet/set i marts.
Værelsene er 50 grader plus og mange af dem kan man ikke ændre på varmene. Vandet på badeværelsene virker dårligt nok og man kan ikke trække ud i wcet. Vi kommer på plads og så det tid til noget aftensmad nede i byen . vi har ingen ide om hvornår bussen køre så vi tager en rask gå tur, der var længere end vi havde troet.
Vi finder en resturan hvor alle kunne spise, men pluselig synes folk det er for dyrt, så det ender med Katie Christian Jesper Simon og jeg bliver der og spiser. Super god mad og kostede ikke allverden. Der var bare ikke nok :P vi får spist færdig og Christian Jesper og jeg kigger lidt i byen og ellers går vi bare hjemad . dejlig går tur på en 10-15km. Da vi kommer hjem sidder vi bare og slapper af og spiller noget kort inden vi hopper i seng. Uden wifi

Day 2

Det mandag morgen kl 8. har sovet af helvede til våget 100 gange. Sengen er lort og der alt for varmt . står op tager tøj på og gør mig klar mødes med thomas og christian vi går over for at se hvad det for noget morgenmad vi får her på portland . ikke noget at råber hurra for , men det går an, vi får spist færdig kommer over efter vores ting og går klar til skole hvor vi skal mødes kl 9,45 lige inden vi går kommer vi tanke om at vi slet ikke har set Jesper så vi banker på og ser om han er oppe, men nej har lå og sov. Op med ham og over til bussen og i skole. Mødes på skolen med alle de andre. Mødes med et på lærere som forklar om skolen og deres regler. Vi får en lille guide på hele skolen, derefter er der pause. Efter pause skal vi ind i en klasse hvor de har matematik, en helt anden form for matematik ind vi vand til, super sjovt. Derefter kommer vi ind i anden klasse hvor det bare er os, vi skal underskrive en masse papir fordi vi skal på tur om onsdagen til Manchester og her i England tager man ikke bare på tur uden at have underskrevet på 4-5 kontrakter og døds testermente . skolen dagen er gået, og klokken er omkring 16.15-16.30. vi et par stykker der smutter ned i byen og køber ind osv . vi kommer hjem, bestiller pizza sidder og hygger med mad og drikke inden hos jesper tid går og vi alle hopper i seng.

Day 3

Tirsdag morgen vi skal mødes på skolen kl 8.45 og være klar til undervisning kl 9. same shit tøj på klar, morgenmad over til bussen og afsted. Vi kommer op på skolen og vi skal have engelsk , vi lære vores lære at kender som hedder tracey. Ind kommer der nogen elever vi kommer til at snakke med om deres skole system og hvordan ting forgår i england, hvilket var meget sjovt at høre. Vi snakker med den i 15-20min og de bliver nød til at smutter tilbage til deres timer. Vi får pause og går ned til Tesco som en tank hvor man kan købe mad og drikke. Vi fik 7 min kortere pause fordi læren holdet på som så vi troede vi kunne nå ned og hente mad og tilbage igen inden timen startede og vi kom 2min forsent og det noget man ikke gør i england som fx i danmark.
Timen starter og vi skal en efter en op og snakke lidt om os selv foran hele klassen, hvilket gav et lille su i maven, fordi rigtig mange nye folk og så på engelsk, men der giver super fint for en masse er af os , men desværre var der 2 som ikke kunne klare det pres, den ene gik i baglås og satter sig bare ned hvor den anden bare gik og af klasse hørt lydt. Læreren var ikke særlig tilfreds med det.
Pause og næste time skal begynde, vi skal have IT og vi skal ind og lave internetkabler, og vi ruller dem helt vildt hele deres klasse laver 4 kabler i alt for thomas alene laver 4. tiden går og klokken bliver 15 og vi har fået afvide vi kan gå ned og se noget Hallowen sang et eller andet, spørg læreren pænt om det okay vi går derned og ser det som vi så får lov til . vi sidder og ser/høre det inden til de er færdig og pakke alt sammen klokken er 16.05 og vi går fra skolen. Thomas og jeg har tænkt vi gå rundt i Mansfield og finde et trænings center, men det helt sindsyge priser og i england betaler man ikke der månede med skriver 6måneder til 12 måenders kontrakter . vi besøger 3 centerer før vi finder et hvor vi kan træne . super træning men alt for mange mennesker på et sted . vi færdige og kommer ud, så skal vi bare tilbage igen, klokken er omkring 19,30 der mørkt og vi har ikke nogen ide om hvor vi er henne. Vi får en meget flink pige om hun er kendt i Mansfield og om hun ikke kan vise os vej til bussen og hvad for en bus vi skal med, super flink, vi finder ud af hvor vi skal med bussen og vi venter og venter men ikke nogen bus . vi prøver at gå op til næste stoppested. Der venter vi mere. Vi kommer i snak med en mandag der faktisk arbejde på Portland hvor vi bor, han arbejder med sindsyge unge. Vi snakker med ham og han siger det ikke i unomalt at man kan vente på bussen i 30-45min selvom den skulle køre hver 10min. Vi kommer bussen og køre hjem til Portland . så det man tid, vi bestiller mad og der går ikke land tid før den kommer, spiser og sidder og hygger med Jesper Mads thomas inden vi skal i seng , vi skal tidligt op fordi vi skal til Manchester.

Day 4

Klokken er 6 og mit ur ringer tager tøj på og går mig klar sikker mig at Christian også er oppe fordi vi kan ikke komme forsent fordi vi skal på tur til Manschester.
Mødes med Jesper Thomas og Christian, vi spørg om nogen har set mads, Thomas havde prøvet at få ham ud a sengen med uden held . vi andre begynder at gå over til bussen og tager den op til skolen så vi er der i god tid , fordi vi havde fået en lille sviner dagen før vi kom til forsent, stadig ikke synet af mads, katie er pist . vi kommer op klassen hvor vi snakke og går folk til turen, mads ender med at kommer 15min forsent til den tid der var aftalt og vi kan komme afsted. Vi går ned i bussen og vi skal side der i 2½ time, vi ser en masse flot natur på vejen til Manchester, gamle huse og bjerve. Vi ankommet til Manchester United statium, hvor planen af som vi har fået afvide hjemme i danmark er at vi skal se hvordan meget af det network og IT virker, men det er bestem ikke det vi kommer til at se. Vi får en tur guide hvor vi høre historier og mange andre ting om Manchester United. Det gode er at det er en halv ældre man på 50-60år som guide så har brugt hele sit liv på holdet . vi får tur guiden rundt på hele statiumen. Super tur bare ikke rigtigt det vi havde regnet med. Katie er pist gik, fordi heller ikke det hun havde fået afvide eller aftalt. Vi færdige og vi skal over til bussen igen fordi vi skal videre til gamle spil adcade hvor der er rigtig gamle spille maskiner, meget sjovt i starten men når man får afvide vi skal tilbringe 2-3 timer går tiden lidt langsom. Vi har det sjovt og går da . vi skal ned til bussen igen fordi nu går uden tilbage til skolen. Samme 2½time hjem og klokken bliver omkring 19 inden vi tilbage. Vi kommer ud af bussen og siger pænt farvel til ’hoved læren’ og vi er fri til at gå . vi har fri torsdag, så vi går ned og køber snack øl sodavand og spurt. Igen dummer mads sig, drenge vil købe noget spurt men han har ikke nogen billede id med så han bliver afvist og vi kan ikke købe det til ham fordi de har allerede set vi kom med ham og de ville vide vi bare ville købe det til ham. Så mads er syg og går sin hjem , vi andre møder ham oppe ved bussen, hvor gik vi venter omkring 1 time på bussen. Så kommer bussen, og vi på vej tilbage på portland. Bestiller mad og så går aften ellers i gang med druk. Super hyggelig aften sammen med thomas jesper christian begge philiper aften stopper ved 4 tiden om morgen og alt ved havde købt vi så godt så væk. Godnat.

Day 5

Det torsdag morgen kl 8 vågner og har det ikke helt perfekt har sovet under 4 timer og kan godt mærke spurten i kroppen. Falder i søvn igen og vågner kl 9.30 går på wc og får noget let tøj på voks i håret. alle sover stadig . så begynder at skriv logbog fra i søndags da turen startede og til i dag. Alle fra aftenen før sover stadig, udover mads og jeg . og klokken er 11.48 lige nu