Dagbog

 

09-05-16

Da vi ankom til Lübeck viste Anna og Nina os til vores ferielejlighed hvor vi satte alle vores tasker og ting, vi blev vist rund i området nær vores lejlighed så vi kunne se hvor vi kunne handle ind og hvor vi skulle tage bussen og hvor vi skulle stå af bussen. Da det så var gjort, gik Regin, André og jeg rundt i kvarteret og gågaden for at kigge lidt rundt, vi fandt ud af at vi var havnet et rigtig dejligt sted og vi er rigtig tilfreds med vores lejlighed

 

10-05-16

I dag var første dag på arbejdet, vi skulle find hen til Handwerkerkammer 09:30, vi havde lidt problemer med at finde vej så vi ankom først 10:15, jeg blev hentet af vores arbejdsgiver på Handwerkerkammer, jeg blev kørt lidt ud fra byen af Krisch, og skulle der efter køre med en rigtig find før der hedder Tohmann, vi var først ude i en kæmpe villa hvor der boede ”specielle” mennesker, hvor vi så skulle fixe noget med nogle telefoner. Derefter samt sidste sted var vi ude i en lejlighed, hvor vi skulle lave en hel køkken installation, vi blev færdige før tid fordi jeg selvføælgelig er så flittig J at vi fik en time tidligere fyraften. Jeg blev derefter kørt tilbage til lejligheden. Jeg er meget tilfreds med min arbejdsplads, og hvordan de gør tingene her.

 

11-05.16

I dag arbejde jeg med en anden person fra firmaet, han var flink og kunne nok engelsk til at jeg kunne forstå ham. Vi fiksede 2 døre i lejligheds blokke hvor mikrofonen var ude af drift. Vi skulle også udskifte 2 lampe sensorer der ikke virkede mere, så i dag har været en meget interessant dag.

 

12-05-16

I dag har vi lavet rigtig mange småting mange forskelige steder fx korrespondance og stikkontakter/afbrydere. Efterfulgt brugte vi mange timer nede i en kælder i en lejligheds blok på at montere og installere et system på en vandpumpe, det var ikke det hele jeg forstod af arbejdet, men det var et spændende job.

 

13-05-16

I dag har vi været i Hansapark, der er ikke så meget at skrive om det, udover at det er et fantastisk sted, og vi morede os godt.

14-05-16

Weekend

 

15-05-16

Weekend

 

16-05-16

Bare en hyggelig afslapnings dag og nyder vi har fri

 

17-05-16

Jeg har været ude forskelige steder og skære riller og sat kabler op, meget af det samme, bare forskelige steder.

 

18-05-16

Vi har brugt hele dagen på at montere et nyt el skab op til en lejligheds villa

Og sat diverse udendørs lamper op med Motion sensorer.

 

19-05-16

I dag har jeg meldt mig syg fordi jeg havde rigtig ondt i ørene, og tror muligvis det kunne være mellemøres betændelse, har haft lidt ondt siden vi ankom, men lige i dag blev det værre.

Håber jeg er rask nok til at komme på arbejde i morgen.

 

20-05-16

Hele dagen gik med at montere stikkontakter i 2 forskellige lejligheder, det var ikke så lang en arbejdsdag, da vi havde fri 13:30

Når jeg bliver sat af der hjemme siger André at vi har flyttet værelse, på grund af at nogle andre skulle bo i ferielejligheden. Så André har skulle pakke alle vores ting inklusiv mig og Regin´s ting alene imens vi var på arbejde, da André havde meldt sig syg.

21-05-16

Det er weekend, og vi har været rundt i gågaden og hyggede os, købe tøj og spise ude osv.

22-05-16

I dag skulle vi pakke alle vores ting og flytte tilbage i ferielejligheden, og så gik resten af dagen ellers bare med film og afslappelse

 

23-05-16

I dag blev jeg slet ikke hentet af nogen, jeg stod ved det aftalte sted i 40 minutter, men ingen dukkede op.

Så jeg fandt ud af dagen efter at René krisch (arbejdsgiver) ikke havde meldt til nogle ansatte, at de skulle hente mig.

 

24-05-16

I dag brugte vi hele dagen på at sætte stikkontakter i væggene, og gøre klar til at der kunne blive sat lamper i loftet.

 

25-05-16

I dag var jeg på hospitalet det Røde Kors, og trække 100 meter internet/telefon ledning fra første sal til stue etage, og hen til deres server rum.

 

26-05-16

I dag var vi ude på et andet hospital det Røde Kors, fordi vi skulle finde en fase der manglede.

Efterfulgt var vi ude i en hel normal lejlighed, pågrund af at der var en stikkontakt ude af funktion,

der skulle vi så ordne noget med PE.

 

27-05-16

Endelig blev det fredag, i dag var igen ude i en lejlighed hvor der skullle sættes stikdåser og kabler i væggene, men denne gang arbejde jeg med en jeg ikke har set før, han var rigtig flink, og snakkede rigtig godt engelsk. Han fortalte mig at grunden til at jeg altid skulle ud i gamle lejligheder og sætte kabler osv i væggene, er fordi at det er det eneste arbejde de andre elektrikere kan få brug for hjælp til, de små fine opgaver hvor man skal vide rigtig meget om elektricitet og strøm, der kan jeg ikke hjælpe med noget da jeg ikke ved nok endnu. Så det er grunden til at det ”kedelige” arbejde.

Da jeg fik fri skulle vi vente en time på Anne og Nina skulle hente os, vi blev kørt til færgen og sagde farvel for denne gang.

 

Jeg fortryder ikke jeg sagde ja til dette praktik ophold, det har været en rigtig fed oplevelse, og synes det var dumt at de andre klasse kammerater ikke sagde ja også.