Dagbog Brighton

Søndag d.28​  ­ ​ Idag tog vi toget til København også videre til Kastrup, hvor vi  så skulle flyve til London. Det var min første gang jeg skulle flyve, så jeg var  selvfølgelig spændt! Men hold kæft det var fedt!   Da vi ankom til London, Heathrow. Fandt vi vores kufferter og fandt bussen  der kørte os til Brighton. Det var ikk den mest spændende bus tur, mest fordi  man var træt og havde rejst i flere timer.

 

b
Da vi ankommer til Brighton tog st. tager David imod os og giver os en masse  informationer om alt muligt. Vi bliver hurtigt sat ind i en taxa hver også skulle  vi ud til værtsfamilierne. Da vi ankom til familien fik vi en varm velkomst, og
der gik ikke længe, så var der mad som bestod af flæske steg. Efter det  hoppede jeg i seng, da jeg var træt efter sådan en lang dag.

Mandag d. 29​  ­ Mandag morgen skulle vi mødes på brighton St. Kl.09, Hvor vi  fælles skulle gå ned til IBB også få nogle informationer af Nikola.   Efter det skulle vi ud til vores praktik steder.   Da jeg ankom til  ​ Mountain Warehouse ​ , blev jeg vist rundt på arbejdet og fik  flere praktiske informationer. Efter det blev jeg sat i arbejde. Mit første job var  at flytte meget af vintertøjet ovenpå, da det var der alt deres udsalg var.    Om aftenen skulle vi mødes med klassen.

Torsdag​ d.​ 3 ​  ­Torsdag var en god dag.  efter arbejde skulle vi ud og spise  med klassen, da Elsebeth og Jeanette skulle rejse hjem til Danmark om  fredagen, så vi fik sagt farvel på ordentlig måde.

 

b1

Fredag d. 4  ​ ­ Endelig den sidste dag på ugen! Jeg havde set frem den her  weekend, ikk fordi jeg ikke kunne lide mit arbejde, mere fordi jeg trængte til at  slappe af, efter en lang uge med 34 timers arbejde.. Så det skulle selvfølgelig  fejres om aftenen på en pub, med en masse pints! Og videre i byen!

Søndag d. 6  ​ ­ Søndagen blev brugt på at tage ned på Brighton Pier, for at  opleve alt det der nu kunne opleves! Og efter det gik vi op i byen for at få lidt  aftensmad

Tirsdag d. 8 ​  ­ Tirsdag var bestemt også en dag jeg havde set frem til, efter  arbejde skulle drengene og jeg, ind og se det lokale fodboldhold spille, de  spiller i Championship, den anden bedste i England! Kampen var ikke den  bedste, 0-­0.

Torsdag d. 10  ​ ­ Idag på arbejdet skulle jeg sætte alarm på de nye sko vi  havde fået i butikken, tiden gik ret hurtig med det, så det var virkelig lækkert!   Om aftenen skulle vi mødes med nogle fra klassen og for at få et par pints!

Lørdag d. 12  ​ ­ Idag skulle vi til London! Det glædet jeg mig selvfølgelig meget  til!  Mest bare for at opleve den enorme by og alle de seværdigheder der er i  London! Jeg fik da også set det meste! Big­ben, London Eye og Tower of  bridge.  Dagen gik virkelig hurtig og inden man så sig om, så var klokken mange!   Da vi kom hjem, tog vi hen på den lokale pub og videre i byen!

b2

 

Mandag d. 14  ​ ­ Idag skulle jeg hænge meget af det nye tøj op vi havde fået  hjem ugen før, da der var rigtig meget fik jeg hurtig min dag til at gå med det!   Jeg fik dog også solgt et par sko og 2 jakker.   Jeg kan så småt godt mærke at jeg savner Danmark, men 5 dage mere  overlever jeg vel nok!

Onsdag d. 16 ​  ­ På jobbet idag, har jeg skrevet nye prisskilte og hængt dem  på, da mange af vores varer skulle sættes ned.  Efter arbejde, var vi 4 gutter der skulle ud for at købe lidt gaver til vores  værtsfamilier. Da de har været super søde imod os! Og fortjener det!

Torsdag d.17  ​ ­ Idag var det min sidste dag, jeg havde lidt af de sædvanlige  opgaver, såsom at sætte nye varer på plads og sætte priser ned på de  forskellige varer. Efter arbejdet skulle vi til det sidste møde med IIB. Der skulle  vi lave nogle opgaver angående om vores ophold. Efter mødet tog vi på pub  og videre på restaurant, lige for at slutte de 3 uger af open god måde.

b3

 

Fredag d. 18  ​ ­ Må ærlig indrømme at jeg har set frem til denne dag, ikke fordi  det har været lort her i Brighton, men mere fordi jeg så frem til at komme hjem.   Vi skulle mødes kl. 07 på Brighton st. Også direkte mod Heathrow lufthavn.         Alt i alt har det været en fantastisk tur! Helt klart en kæmpe fed oplevelse! Jeg  kan varmt Anbefale det til andre, der overvejer at gøre det!   Jeg har lært meget af den her tur!

 

Jacob Løje Petersen