Granada, Spanien 2. november - 15. november

Vi ankom i Spanien ved en 2 tiden om aftenen, vi skulle så hen og have en bus (party bus) til hotellet, og der var vi omring KL 2:00.

Vi skulle op næste da kl. 8 hvor vi samles udenfor hotellet og gik samlet til morgenmad. Efter morgenmad gik vi nogle stykker op på et bjerg hvor der stod en gammel kirke, rigtig god udsigt udover hele byen.

Om fredagen skulle vi i praktik hos Arcan studios, vi lærte om noget simpelt Unity. Personligt vil jeg sige at det ikke var hvad jeg havde regnet med, jeg troede det var praktik men det var enlig bare skole. Udover det kunne vores lære ikke rigtig engelsk, og han var ikke helt god til det vi skulle lære. Faktisk sådan så nogle af eleverne fra klassen blev nød til at hjælpe og rette ham flere gange, luften var tyk og  ulækker derinde og maskinerne og stolene var 1 fra en 1-10 skala. Overall vil jeg give stedet en 3 ud af 10, det var intet at råbe hurra af.

Syntes personligt selv at lærerne der underviser elever der ikke snakker spansk skal have et engelsk kursus, stedet skal også have bedre udluftning og bedre maskiner der ikke crasher hele tiden eller tager 20 min at starte op. Læren skal være bedre til at lytte når elever ikke er helt med og ikke bare fortsætte når vi har sagt vi i gang med et fikse et problem.

I weekenden var vi 3 gutter der var ude og gå i bjergene, vi fik gået omkring 40-50 tusind skridt på den weekend, vi fandt pæne veje på siden af bjergene som vi gik op og ned af, udover det fandt vi gypsy`er der boede inde i bjergene i bjerg siderne.

Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag var vi i praktik, og det har jeg jo forklaret lidt om.

Vi 3 gutter var ude og gå meget mere i løbet af ugen, vi blev kendt som turguides. Vi fandt massere af sjove ting i byen og udenfor byen, store kom sammen i gaderne, basket turneringer og meget mere. Vi gik så op på et kæmpe bjerg der tog omkring 3-4 timer at komme op til toppen, vi havde udsigt udover Granada og meget mere, vi kunne se bjerge efter bjerge ude i horisonten.

Maden på hotellet var okay til tider, self kan man ikke forvente meget når de kun har 2 stjerner, men når kødet ikke er stegt ordentligt begynder det t blive farligt når det kylling fx. Men udover det var maden enlig okay for 2 stjerner.