Praktik I Brighton

Jeg arbejdede i HisBe(How It Schould Be), som er en økologisk og naturvenlig butik. Jeg arbejdede sammen med en masse søde og rare mennesker, som altid havde det sjovt. Arbejdsmæssigt hjalp jeg til i den daglige drift, hvilket ikke er noget problem, da jeg har masser af erfaring, med at arbejde i butik.
Jeg boede sammen med David, hos en sød dame og hende 2 børn. Vi havde hele 2. sal for os selv. Hun er musiker og musiklærer, så vi vågnede et par morgner til, sang og musik.

Når vi ikke arbejdede, var vi som regel derhjemme og bare slappe af.
Aftnerne blev ofte brugt på en pub, sammen med de andre. Vi var meget på The Railway Bell, en pub der ligger lige ved siden af stationen.

Os drenge var inde og se fodbold, Brighton spillede på hjemmebane, på deres nye kæmpe stadion

Den sidste lørdag, tog os drenge til London, hvor vi gik og så en masse. Vi var f.eks. i Wembley og se det kæmpe stadion.

 

Unavngivet(1) Unavngivet(2) Unavngivet(3) Unavngivet(4) Unavngivet