Granda, Spanien 31. oktober - 11. november 2022

Dag 1 Torsdag

Torsdag fik vi en kort intruduktion til spanien af en guide, hvor vi så efterføglende selv bare har gået rundt og udforskede spanien selv.

Dag 2 Fredag

Fredag var første dagen hvor vi skulle hen til vores praktik sted (Arcan studios) for at have undervisning, det krævede vi tog bussen.

Dag 3 Lørdag

Lørdag var der ikke noget planlagt udover morgenmad, frokost, og aftensmad, som er planlagt hverdag. Men ellers den dag havde vi ikke noget planlagt, så der brugte nogle af os på at udforske Granada igen. Vi gik rundt og kiggede på de butikker de har.

Dag 4 Søndag

Søndag gik med det samme som lørdag gik med, udover lige efter morgenmaden, så smuttede min værelseskammerat og mig tilbage for lige at få 2 ekstra timer på øjet. iden dagen gik med at skulle ud og kigge igen. Det er bare sådan om søndagen så holder Spanien, eller ihvertfald Granada lukket. Det vil sige at de fleste butikker og mange af cafeerne lukket, da søndag er kirkedag.

Dag 5 Mandag

Mandag gik igen med at vi skulle op klokken og mødes klokken 08:20 for at gå samlet til hottellet for at spise morgenmad. Hvor vi efterføglende gik samlet op til bussen for at komme til Arcan studios.

Kommentar til maden gennem ugen for ikke at skulle kommentere på det hverdag, maden gennerelt var ok i forhold til vi ikke har betalt noget som elev, men det var ikke noget at råbe højt hurra for. så der var selvføglelig nogle dage hvor nogle af os valgte at spise ude, for ligesom også at bruge maden ude. Men det var da også spændene nok at prøve den mad som blev severet for en.

Resten af Dagene…

For ikke at blive ved med at nævne det samme, så kommer en samlet konklussion. over opholdet, maden, Granada, og selføglelig lige vores tur til Alhambra.

Værelserne/opholdet, var udemærket til den pris som vi elever har fået det til. ville jeg selv mene. fine væresler med to enkelte senge og et fint badeværelse. som min værelses kammerat og jeg havde. Maden igen var ok, lidt spøjst nogle gange, men igen fint nok.

Opholdet eller vores tid hos Arcan studios, var spændene og sjovt, i forhold til det vi skulle lave, der er bare det med Spanien generelt, og så tror jeg rigtig meget at det generelt gælder de mindre turist byer som Granada, at der er ikke rigtig nogen mennesker der kan finde ud af at snakke engelsk, men så længere begge parter kan lidt så går det, og det lykkes da hele ugen at komme igennem ugen, uden de helt store problemer med kommunikation. Men vores lærer hos Arcan studios, han kunne godt finde ud at snakke “engelsk”, problemet med ham var bare han mumlede lidt, men det lykkedes os, og vi kom igennem dagene med ham, og vi fik lært det vi skulle lære, eller andre ord, vi kom igennem det vi skulle igennem.