Dagbog til Englandsturen

14/5 – søndag

Vi tog afsted fra lufthavnen søndag eftermiddag og landede

15/5 – mandag

Vi havde vores første dag på York University hvor vi mødte Tuder og var rundt på universitetet. Senere på dagen var vi med til en Shakespeare festival hvor vi skulle møde den danske ambassadør.

16/5 – tirsdag

Vi var på universitetet og hørte et foredrag omkring fodbold, og senere tog vi i byen.

17/5 – onsdag

Det var vores sidste dag på universitetet, vi hørte et foredrag omkring marketing. Om eftermiddagen var vi også i byen og fik set nogle af de små gader.

18/5 – torsdag

Vi mødtes inde i byen hvor vi begynde at gå rundt på muren der omringer York by som jeg synes var helt vildt fedt. Vi skulle starte på en lille opgave hvor vi skulle finde forskellige ting i York.

19/5 – fredag

Vi mødtes inde i byen igen hvor vi lavede videre på opgaven, og lidt senere skulle vi ind i York Minister hvor vi skulle se hele kirken. Til aftensmad spiste vi sammen nogle stykker fra klassen og det var rigtig hyggeligt  

20/5 – lørdag

vi skulle afsted med toget til Portsmouth kl. 8.30, også skulle vi køre i ca. 6 timer. Da vi kom frem blev vi kørt ud til vores nye værtsfamilie, hvor vi spise aftensmad og slappede af, fordi vi ankom så sent.

21/5 – søndag

Først mødtes vi ved IBD hvor vi fik en masse info omkring regler og andre ting. Efter gik vi en tur rundt i byen hvor vi så hvor de fleste ting var, så vi kunne finde rundt i byen.

22/5 – mandag

Mandag startede vi på vores arbejde, jeg arbejdede hos de konservative sammen med Louise hvor vi lavede stort set alt. Vi havde fri kl. 15 og derefter tog jeg i byen og shoppede lidt.

23/5 – tirsdag

Jeg mødte kl.10:00. Hvor vi skulle hjælpe en mand som arbejde frivilligt med at dele nogle stikkers ud. Derefter fik vi lidt før fri da vi havde lækkert vejr, også tog vi i byen lidt senere sammen med alle de andre.

24/5 – onsdag

vi lavede en masse stikkers til kampanien så vi kunne hjælpe flick med at vinde valget, vi fik tidligt fri igen da det var godt vejr. Senere tog vi ud og bade på en strand i South Sea.

 

25/5 – torsdag

tosdag lavede vi det samme fordi der ikke måtte føres noget politik. Senere tog vi i byen og hyggede om  aftenen tog jeg hjem til min værtsfamilie.

26/5 – fredag

Jeg var på arbejde fra kl. 10.00 til 12 hvor jeg sagde farvel og tak fordi jeg måtte værre der. Om eftermiddagen to vi ud og bade med alle de andre, og var på restaurant om aftenen.

27/5 – lørdag

Det var vores sidste dag så Rasmus og jeg sagde farvel til John som vi havde boet hos, og det var ikke så sjovt fordi jeg havde virkelig haft det godt hos John…..  så tog vi til stationen og kørte til lufthavnen. Vi var så hjemme kl. 15 efter en glimrende tur til England