Studietur til England

 

 

York uge 1

 

Den første værtsfamilie

Jeg må indrømme det var ikke det jeg havde forventet, eller hvad vi havde fået fortalt af vores lærer det ville være. Vores værtsfamilie føltes som om det var bed and breakfast. Syntes også vi har haft ubehalige oplevelser med vores værtsfamilie, så jeg ville ikke anbefalde hende til andre, fordi jeg mener at hun kun gør det for penges skyld og ikke så meget andet, og det er ikke det som vi er blevet lovet af vores lærer.

Jeg lærte ikke rigtigt noget og der var rigtigt mange mennesker i huset, så der var ikke rigtigt ro i huset.

 

Universitet

Det var faktisk en rigtigt god oplevelse. Jeg syntes vores Tutor Tudor var rigtigt god til at få alle til at snakke engelsk og få alle til at være med. Han havde også lavet nogle spændene aktiviteter som alle skulle deltage aktivt i, for at opgaven kunne løses. Det har styrket vores klasse til at arbejde bedre sammen med hindanden, også dem som man ikke er vant til at arbejde sammen med, og det er meget positivt.

Syntes dog nogle af de andre oplæg som vi fik ikke rigtigt var relevant for vores undervisning, og de var også rigtigt sværere at forstå, fordi de havde udlandske accenter, men på den anden side, er det noget man også skal lærer. Jeg føler ihvertfald at mit engelsk er blevet styrket. Jeg har nemmere ved at forstå engelsk bedre, men dog ikke hvor meget bedre jeg er blevet til at snakke det.

 

Seværdigheder

De ting som vi så i York syntes jeg faktisk var rigtigt intersante især York minister, fordi den var så smuk inden i og der var mange forskellige historie begravet inde i kirken, og deres glasmalerier var rigtigt flotte, og vores guide var rigtigt dygtig til at fortælle historier omkring noget så “kedeligt” som glasruder.

Vikinge mumeset var jeg rigtigt skuffet over, syntes at alle fik det til at lyde mere interesant end det endelig var, det var ihvertfald ikke særlig spændende og jeg fik ikke rigtigt lært noget om vikinger.

Men ellers var omgivelser rigtigt flotte, det var nem transport når man lige fik det lært. Butikkerne var også ret fede, og der var også nogle rigtige fede parker, jeg vil ønske vi havde mere tid til at se byen istedet for så mange dage på uni.

 

 

Uge 2

 

Værtsfamilie

Den værtsfamilie jeg boede i der, var rigtigt hyggeligt, hun var en skide sød ældre dame, som boede alene sammen med hendes kat, og hun tog meget hensyn til os, og snakkede rigtigt med mig, og hun rettede vores engelsk hvis vi lavede forkert. og hun lavede madplan til os, og hun lavede engelske retter til os.

 

 

Praktik

Jeg syntes det var så skide kedeligt at arbejde i Primark, det var slet ikke det jeg havde forventet på nogle måder, jeg havde regnet med vi skulle vises hvordan Primark bliver brandet, og hvorfor butikken er stillet op som den er osv, men istedet for skulle jeg ligne en klaphat i mit almidelig tøj og folde trusser i 8 timer.  og grundet af vi arbejde så meget, så havde vi ikke rigtigt tid til at se byen sammen med de andre, men når vi så endelig fik tid til det, var det skide hyggeligt, og dejligt.

 

Seværdigheder

Jeg syntes der var nogle fede seværdigheder, jeg kunne rigtigt lide det høje tårn, som jeg ikke lige husker hvad hedder. Men ellers syntes det var rigtigt fed by, meget mere liv i den end der var i end i York.