Cervia, Italien d. 15 april 2024 - 3 maj 2024

Efter en lang rejsedag med fly, tog og taxi landede jeg endelig på mit hotel i Cervia.

 

Allerede dagen efter stod den på arbejde. Et stort flot 5-stjernet hotel hvor jeg skal være de næste 3 uger som tjener.

De første dage er jeg mødt ind kl 6:30 for at hjælpe med at forberede til morgenmaden, når alle gæster har spist pakkes der væk, og dagen fortsætter med lidt småprojekter.

Lige de første dage har hotellet lukket for frokost og aftensmad da der er så få gæster på hotellet. Så der er ikke sket så meget, men vi har fået dagene til at gå med nogle praktiske ting.

Dette er det første hotel jeg arbejdede, et stort flot 5 stjernet hotel.

 

 

Mit arbejde på det fine hotel er ikke gået helt som planlagt. Da der har været få gæster, har jeg ikke fået så meget læring indenfor tjener faget. De satte mig til at lave nogle praktiske opgaver, men som ikke gav mening for mig som tjener, derudover synes jeg ikke stemningen var særlig god der, og jeg tog derfor kontakt til Gitte fra CELF og min kontaktperson Alda fra Italien.

Alda fik fundet et nyt hotel til mig, som jeg skal arbejde på de næste to uger.

 

Jeg har i dag set hotellet, og mødt mine nye kollegaer som virker super søde. Jeg skal bo på et hotel i nærheden hvor flere af de andre ansatte også bor. Jeg skal bo på samme værelse med to andre piger, som virker super søde.

den ene morgen på vej til arbejde, var der den flotteste solopgang.

 

Jeg arbejder om morgenen til morgenmad, hvor jeg står og servere en masse kager osv fra buffet. Kagerne skal en medarbejder tage til gæsterne, men resten af morgenmaden kan gæsterne selv øse op på deres tallerken.

Flere af gæsterne har spurgt ind til mig, fordi jeg snakker engelsk. Så det er ret hyggeligt at få en snak med gæsterne, fordi de er nysgerrige på hvad jeg laver i Italien. Flere er gæsterne er fra Tyskland så det er lidt sjovt at snakke med dem.

 

Om aften er maden også buffet, som vi medarbejdere øser op til gæsterne. Rigtig lækker og indbydende mad, det foregår som at buffet er som en forret og gæsterne derefter bestiller en hovedret fra køkkenet, til sidst er desserten også som buffet, hvor der er mange forskellige små kager og desserter og frisk frugt.

Restauranten på hotellet er rigtig fin og fornem, lækker og indbydende mad. Og søde medarbejdere.

Jeg har i dag haft en fridag, jeg startede med at gå ind til byen for at kigge i nogen butikker. Der var lidt som en gågade med butikker. Men ikke nogen spændende ting, derudover synes jeg det meste var virkelig dyrt, så jeg fik ikke købt noget. Resten af dagen gik med at vaske tøj, og slappe af.

 

Det er én lang gade her, som kun er fyldt med hoteller. De ligger næsten ned til vandet og stort set hvert hotel har et stykke strand. Så når man går ned af strandpromenaden er der fyld med steder som hver især hørte til hotellerne.

Det har dsv ikke været det bedste vejr mens jeg har været hernede. De først 2 dage var der 25 grader. Og derefter er det gået lidt ned af bakke, omkring 10-12 grader. Og flere dage hvor det har regnet og også tordnet en del, så det har dsv. Været lidt begrænset med at kunne komme ud og opleve byen.

 

Jeg har nu arbejdet på det nye hotel i en uge. Og det er meget bedre end det andet. Der er mange gæster og hele tiden noget at lave. Så jeg er rigtig glad for at jeg snakkede med Alda om at finde et nyt sted at være.

 

Det er først nu, 4 dage før jeg skal hjem. At vejret er begyndt at være godt igen. Det er derfor ikke meget jeg har set i min fritid. Og så er området hvor jeg bor, nærmest kun hoteller og turistområde. Så der er ikke rigtig noget at se i nærheden.  

 

Alt i alt har det været fedt at få denne oplevelse, selvom der har været nogen bump på vejen som har været lidt nederen at støde ind i, men samtidig har det også gjort lidt personligt, at man tør at sige fra og sige man gerne vil finde et andet sted at være, når man står helt alene i et fremmed land.

Det har givet mig meget på det personlige, både i forhold til at skulle prøve at kommunikere med nogen hvis ikke de kunne engelsk, men også at skulle finde ud af tog og andet transport alene.