Granada, Spanien 31. oktober - 11. november 2022

Forventninger jeg havde om turen inden:

Jeg var spændt og havde et virkelig positivt syn på rejsen. Jeg forventede stærkt at lære en del om hvad det vil sige at arbejde i et spilfirma og producere spil. 

Derudover da min fmailie ikke har haft penge til at flyve eller rejse var dette også min første tur uden for Danmark og Tyskland, jeg var derfor meget spændt på at flyve og se SPanien og lære lidt om deres kultur. 

Det fik jeg ud af turen:

Synes hele forløbet har været en super fed oplevelse. Dte var lidt uhyggeligt at flyve men mine klassekammerater var der til at passe på mig, så det gik. Derudover fik vi også lavet et lille spil hvor man kan skyde sorte bolde ved at klikke med musen (se billede 1) Vi lærte også at bygge noget simpelt terrain i et pil (Se billede 2). Den spanske lærer vi havde, var ikke så god til engelsk og virkede ikke altid helt sikker i det han forklarede om. Tror det havde været en meget federe oplevelse hvis det var hos et større firma med en der var lidt bedre/sikker i emnet. 

Billede 1
Skærmbillede 2022-12-20 kl. 10.41.09
Billede 2

Syntes det var en virkelig fed tur og er glad for at have kunne opleve det. Den skole undervisning vi har haft ved siden af vores praktik forløb har også været god og balanceret. 

Vi så også Alhambre, det var en okay oplevelse, det var fedt at se noget kultur men det havde været langt federe hvis der var en guide til at forklare når man gik rundt og kiggede. 

Derudover var vi også ude og se et danseshow der hedder Flamingo Show. Det var okay men også lidt kedeligt, men det var alligevel okay at se den del af deres kultur da de går rimelig meget op i det. 

Vi fulgtes fra hotellet om morgen middag aften til mad, og man havde mulighed for ar melde fra hvis man ikke ville være der til mad, hvis man spiste ude. Maden var okay, nogle af dagene var dte virkelig dårligt, andre dag okay. ALdrig var den god. Selve hotellet hvor vi boede var okay og der var Wifi.