Club La Santa, Spanien 31. januar - 14. februar 2022

31/1

Jeg er virkelig spændt, da jeg står op og pakker de sidste små ting, men jeg er også pisse nervøs, da det er min første tur alene, men det går meget fint med at komme igennem sercurity og finde frem til min gate. Jeg lander på Lanzarote efter 5 timers flyve tur og glæder mig pisse meget til at se stedet og menneskerne på Club La Santa. Jeg bliver hentet af en guide i lufthavnen, hvor vi sætter kursen mod Club La Santa, hvor jeg får nøglen til mit værelse, hvor jeg møder min roomie Casper. Jeg får pakket ud og skal møde Michael på hans konter, hvor efter han viser mig rundt på hele Club La Santa. Jeg slutter dagen af med at tage ud og spise med Casper på Green bar.

1/2
Jeg skal heldigvis først møde kl. 12, så jeg kan lige få sovet de timer, jeg ikke fik i flyet. Jeg skal ned i bike centeret, hvor jeg skal møde det søde personale og vises rundt og gennemgå deres system med alle de forskellige cykler, de har og hvor og hvordan de skal stå, samt deres udlejning og når de kommer tilbage efter en udlejning hvordan de klargøres til næste gæst. Jeg har desværre kun 2 timer derned så jeg for ikke vist det hele. fra kl. 14-16 har jeg pause, hvor jeg får mig noget at spise i personale restaurant. Kl. 16:15 skal jeg møde til noget familie atletik, hvor jeg skal hjælpe med at sætte nogle forskellige forhindrings baner op og hjælpe med at guide dem igennem dem. Jeg slutter dage af med at tage ned og spise på Pool bar med Casper.

2/2
Jeg skal møde kl. 9 i bike centeret og skal være der de næste 4 timer, hvor jeg så har mulighed for at lære deres system for cyklerne og deres udlejnings system. Jeg sidder og får en snak med en af mekanikerne ved navn Kirill hvor vi sidder og snakker om de forskellige dele på en af deres cykler, så de kan se hvordan mit engelske viden om delene på cykler er, efter det bliver jeg vist lidt mere rundt på værkstedet og gennemgår deres lager med Kirill og snakker lidt mere om de forskellige dele da der kommer nye hvert år. Kirill og jeg tager op og spiser frokost sammen, hvor vi får en snak om hvem jeg er og hvad min bagrund er. Efter frokost skal jeg så lære hvordan deres udlejnings system fungere hvilke jeg troede ville blive svært men de viste sig at være simpelt så jeg lærte det på meget kort tid. Efter 4 timer har jeg fri hvor jeg tænker jeg skal ud og have lidt sol men på dette tidspunkt er der det man kalder calima som er en masse støv og sand som bliver hevet med blæsten hele vejen fra Saharas ørken og henover Lanzarote hvilket betyder at luften er meget tør, så jeg tage hurtigt tilbage til lejligheden hvor jeg falder i snak med Casper, som er meget frustreret over noget, han er så blevet uvenner med Michael og har sagt op, vi sidder og snakker lidt om hvad der skulle ske med ham nu, hvor han siger så at han ville tage flyet hjem fredag d. 4/2 hvilket betyder at han skal nå at pakke 3 cykler hvilket var kort tid. Jeg slutter dagen af med at tage ned og spise med Casper og Lasse som er en af mekanikerne i bike centeret.

3/2
Jeg skal møde kl. 10:15 ved beachvolley banen hvor jeg skal følge med og spille beachvolley sammen med gæsterne og instruktøren hvilket jeg har glædet mig meget til, det var nok en af de bedste dage at spille beachvolley i da det var helt vind stille og 22 grader varmt, gæsterne var super rare da de hjalp mig med hvordan spillet fungerede og hvor jeg skulle placere mig på banen, desværre havde jeg kun 1 time at spille i fordi jeg også skulle i bike centeret. Efter beachvolley møder jeg med Kirill i bike centeret hvor vi lige snakker kort hvor efter vi tager over og får noget frokost og får snakket lidt. Efter frokost sidder vi og snakker deres service system og hvornår de ved at den specifikke cykel skal serviceres og hvad nu hvis en gæst kommer til at ødelægge noget på en af deres cykler hvilke vi får brugt 1 times tid på og så har jeg egentlig fri resten af dagen. Da jeg kommer op i lejligheden kan jeg godt jeg har fandeme brug for at snakke med gutterne hjemme i Danmark som jeg sku er begyndt at savne en smule, så det var meget rart lige at snakke dem og høre at de også støtter mig i det her. Jeg vælger at gå ned i supermarkedet og finde mig noget koldt at drikke da det er en af de lidt varmere dage, jeg falder så i snak med beachvolley instruktøren hvor jeg fortæller lidt om mig selv da jeg ikke fik muligheden for det tideligere på dagen, derefter tager jeg tilbage til lejligheden og opdager det er blevet lidt sent men Casper skulle spise med en af hans venner, så jeg går ned på Green bar og bestiller noget at spise og tager det med tilbage til lejligheden hvor jeg så snakker med familien imens jeg spiser.

4/2
Jeg har så fri de næste to dage så jeg tager chancen for lige at sove lidt ekstra da jeg kan mærke på min krop at jeg blive sku lidt træt af alt den information jeg har fået de sidste 3 dage hvilke har kunne mærkes, så det kunne jeg godt mærke det var der sku lige brug for. Ellers skete der ikke så meget denne dag fordi at vejret var ikke fantastisk, det var overskyet og det regnede ind imellem men var lige nede og handle lidt ind. Fik snakket lidt med med gutterne og familien. Det var uheldigvis også Caspers sidste dag, så jeg måtte sige farvel til ham og så havde jeg lejligheden for mig selv hvilket var lidt mærkeligt til at starte med men jeg vænnede mig til det rimeligt hurtigt. Jeg slutter dagen af med at gå ned og bestille mad og tage det med tilbage til lejligheden.

5/2
Jeg vågner op da lejligheds telefonen den ringer det viser sig så at være en der hedder Des som er manager nede i bike centre, Casper skulle åbenbart have teste positiv da han er kommet til Danmark hvilket jeg blev overrasket over fordi at samme dagen før så jeg ham teste negativ, så Des ville kommer op til mig med en quick test til mig og uheldigvis tester jeg så også positiv, men der var stadig håb for den kunne være en falsk positiv, men de ville ikke tage nogle chancer så jeg måtte blive i lejligheden men Des skulle nok sørge for at jeg fik frokost og aftensmad op til mig. Jeg måtte så ringe hjem til mine forældre at det var sku noget pis plus jeg var pisse irriteret over situationen men jeg kunne ikke gøre noget ved det, Michael fik bestil tid til en PCR test til den 6/2. eller skete der ikke andet end jeg fik spist frokost snakkede med gutterne, familien og fik aftensmad og gik i seng.

6/2
Jeg skal hele vejen til lufthavnen som ligger på den modsatte side af øen, så Michael måtte køre mig til lufthavnen så jeg kunne tage den test hvilket også var fint fordi så kunne jeg snakke lidt med ham om hvordan det var at arbejde dernede ifølge ham og lære ham bedre at kende. Efter PCR testen går der ikke mere end et par timer så får jeg svar og til ingen overraskelse er den så også positiv hvilket betyder jeg skal side i isolation i 7 dage eller til jeg tester negativ. Michael sørget for at jeg ville få morgen, middag og aftensmad hver dag hvor jeg så bliver ringet op af den restaurant der sørget for maden, så jeg kunne bestille og at den blev leveret til min dør. Desværre tester jeg først negativ 5 dage efter så jeg ligger næsten 1 uge på i lejligheden før jeg kom ud igen.

7/2
Jeg vågner til at der bliver banket på min dør kl. 8 om morgen det var så min morgenmad der var kommet. Så jeg fik spist og fik mig et bad hvorefter jeg lagde mig ud på terrassen og fik mig noget frisk luft og lidt sol. Ellers skete der ikke mere den dag, end jeg fik min frokost og snakke med gutterne og familien og spise aftensmad. Så sker det her på repeat de næste 4 dage med stort set ingen ændring.

11/2
Jeg vågner op til min morgen mad og kan godt mærke at nu kan jeg sku ikke magte at side i isolation mere så jeg skriver til Michael om jeg ikke kan tage en quick test, som han så kom op med og jeg tester så negativ hvilket betyder jeg endelig kan komme ud igen men det var sent på eftermiddagen så jeg kommer først igen de sidste 2 dage hvilket jeg er lidt trist over men det er som der er. Jeg ringer til mine forældre og fortæller jeg er testet negativ og kan komme ud igen hvilket de var glade for. Jeg slutter dagen af med at tage ud og spise på Green Bar med nogle af dem fra bikecenteret.

12/2
Jeg skal ud og cykle 25 km med en instruktør og en gæst kl. 10 hvilket jeg ikke var helt sikker på jeg kunne klare. Vi begynder at cykle og får set de forskellige byer rundt på øen, men jeg kan godt mærke at øen den er meget bakket hvilket jeg virkelig kan mærke efter turen hvor jeg skal være nede i bike centeret hvor jeg skal stå i 3 timer efter turen. Jeg hjælper med at tjekke cykler ind efter de har været ude og jeg lejer cykler ud til gæsterne resten af dagen. kl. bliver 16 og jeg er helt udkørt så jeg tager op på i lejligheden hvor jeg slapper af og snakker med gutterne og familien, jeg vælger at spise tideligt så jeg kan gå tidligt i seng.

13/2
Jeg skal møde i bike centeret kl. 9 og skal være der i 3 timer og så er jeg færdig med min praktik på Club La Santa. Det er en meget stille morgen, der kommer ikke rigtigt nogle gæster den første times tid, så jeg sidder og snakker med en af medarbejderne der står ud foran hvor cyklerne bliver udlejet. Des kommer ud til mig og fortæller at de har en stor fransk gruppe der kommer og skal leje 27 cykler kl. 15 og spørg om jeg ikke vil blive lidt længere og hjælpe med at sætte cyklerne udenfor på et stativ hvilket vi får gjort. Jeg tager op og spiser noget frokost med Des efterfølgende hvor vi snakker om hvordan de syntes det gik med mig i praktik og hvad jeg syntes om det hvilket var en længere snak. Efter frokost tjekker jeg nogle cykler ind og lejer et par ud. Den franske gruppe ankommer og vi får sat alle deres cykler op for dem som tager længere tid end vi havde troet fordi mange af dem ville have sat egne dele på nogle af cyklerne så vi ender med at bruge 2 timer ekstra en vi havde forventet. kl. er 17 jeg jeg får fri og får sagt farvel til alle i bike centeret og skal op og pakke alle mine ting så jeg er klar til at tage hjem dagen efter. Jeg slutter dagen af med at jeg bestiller mad og tager det op på værelser og snakker med familie og gutterne.

14/2
Jeg står op kl. 8 for at være sikker på at jeg kan når at pakke de sidste små ting inden jeg bliver hentet af en taxa kl11. Jeg ringer til min familie og siger at jeg er på vej til lufthavnen hvilket var rart for jeg er begyndte at savne dem. Jeg ender med at stå i kø i lufthavnen i 1 time da det var i vinterferien og der er mange mennesker der skal rejse men jeg kommer igennem Check in og sercurity og sætter mig ved min gate. Da jeg sætter mig ind i flyet sidder jeg midt i flyet hvilket jeg har ekstra ben plads hvilket var meget dejligt. Flyturen går meget hurtigere end da jeg skulle derned syntes jeg. Da jeg lander i Købehavn har vi hørt rygter om at SAS medarbejderne strejker og vi ikke skulle forvente at vi får vores kuffert men der går så en halv time og så kommer vores kufferter så. Min far henter står og venter på mig ude ved udgangen og så slutter min fantastiske tur til Club La Santa selvom jeg ligger i isolation i 5 dage.
OBS alle mine billeder bliver meget mærkelige på dette dokument desværre så jeg har valgt at jeg ikke tager dem med.