Lübeck

Patrick Jensen

Jeg har på denne tur lært en masse om den Tyske del af mit fag. Men jeg føler ikke jeg selv har fået så meget ud af det som jeg regnet med. Men det var ikke et dårligt firma jeg var i, de var fleksible og flinke. Jeg tror ikke som sådan at jeg har ændret min mening om jeg vil tage til Tyskland eller et andede land sågar at sige, men det var ikke lige som jeg troede. Jeg vil helt klart anbefale folk at tage afsted bare fordi at det åbner nogle muligheder både der hvor du er i praktik og i Danmark. Vi har som jeg osse har skrevet været en del i byen i hvor vi både har spist mad og været ude og shoppe samt osse på Natklub. Med hensyn til maden var i den første uge ude og spise alle dagen, da vi så flyttede ned i lejlighederne fik vi muligheden for at lave maden da vi havde køkken.

 

Søndag den 9/9

Kl 10 blev jeg hentede af Sonne hvor vi derefter kørte ned og hente Diana og Sofia i vordingborg. Da bilen var pakket tog vi mod Rødby puttgarden og kom derefter over med færgen. Da vi så var kommet i land gik turen mod Lübeck hvor vi den først uge skulle bo’ på et vandrehjem. Vi kom ind på vores værelse så tog vi alle ud og spiste mad på en restaurant. Og gik hjem i seng

 

Arbejdsdag 1 mandag den 10/9

Jeg møde op i firmaet og brugte det meste af tiden på at drikke kaffe indtil jeg blev introduceret til dem jeg skulle arbejde med. Vi parket derefter bilen og kørte til den arbejdsplads hvor vi skulle trække nogle kabler. Da klokken var 9:00 tog vi en bid mad. Vi tog derefter ind for at trække de sidste par kabler og gik derefter oven på for at skulle lave nogle føringsrør. Da klokken så blev 12 spiste vi frokost. Her efter skulle vi sætte nogle flere rør op og så trak vi de kabler igennem som vi skulle. Til Sidst ryddede vi op pakket sammen og tog hjem.

Arbejdsdag 2 Tirsdag den 11/9

Jeg møde op kl 6:30 og vi pakket bilen for at køre ud og afslute nogle kabler på en byggeplads. Derefter tog vi ud på en ny byggeplads for at trække nogle kabler gennem nogle rør mens jeg gjorde det gik de andre i gang med at lave nogle censorer til noget lys. Kl 9 tog lidt mad og gik derefter igen med at lave noget lys på et kontor kl 12 tog vi noget frokost hvor vi derefter skulle jeg lave nogle stikkontakter til nog lys på en gang da vi alle var færdige ryddede vi op og tog hjem.

 

Arbejdsdag 3 Onsdag den 12/9

Vi starter kl 7 med at få pakket bilen derefter tog vi afsted mod nuestad fik at lave vider på de kontorer. Da klokken var 9 spiste vi morgenmad og derefter gik vi ind igen for at lave vider, da klokken så blev 12 spiste vi frokost derefter gik igang med at træk nogle flere kabler til noget udsugningsanlæg. Vi ryddede derefter op, pakket sammen og tog hjem.

Arbejdsdag 4 Torsdag 13/9

Vi starter kl 7 med at få pakket bilen derefter tog vi afsted mod nuestad for at lave vider på de kontorer. Da klokken var 9 spiste vi morgenmad og derefter gik vi ind igen for at lave vider, da klokken så blev 12 spiste vi frokost derefter gik igang med at tælle materialer da vi ikke havde så mange, vi skulle derefter ud og købe det vi manglede. Da vi kom tilbage finpudset vi nogle ting pakket sammen og tog hjem.

Arbejdsdag 5 Fredag den 14/9

Vi tog fra firmaet kl 7 og kørte derefter ud for at lave vider på de kontorer som vi skal ha lavet. Kl 9 spiste vi morgenmad. Vi arbejdede til kl 12:30 hvor vi så derefter gik igang med at rydde op og støvsuge vores biler. Da vi så var færdig med det tog vi hjem.

Den første Weekend

Nu da den første uge vare gået skulle vi flytte ned til nogle lejligheder hvor vi nu skal bor de to sidste uger. Fredag lavet vi pasta med pesto og fik lidt vin. Lørdagen tog vi på en natklub der hed A1 og kom hjem kl 5 om aften. Søndag sov jeg til kl 14 og vi brugte resten af dagen på at slappe af.

Arbejdsdag 6 Mandag den 17/9

Vi møde i firmaet kl 6:30 og pakket bilen for at køre ud til de kontorer hvor jeg gik igang med at mejsle nogle kabler der var lagt forkert ned og derfor skulle op, da klokken blev 9 holde vi pause. Da vi gik i gang igen gik jeg op for at fortsætte med at få de kabler op. Da jeg desværre var syg fik jeg lov til at tage hjem kl 12 og fik derfor ikke lavet mere den dag.

Arbejdsdag 8 onsdag den 19/9

Vi kørte fra Harbotec kl 6:45 og tog mod de kontorer vi bygger på. Idag startede vi med at sætte et par kabelskinner op hvor vis derefter trak nogle kabler. Kl 9:00 spiste vi noget mad og gik bagefter ind og for at trække nogle flere kabler til strømmen i nogle rum. Derefter gik vi igang med at bore nogle huller ind til de rum hvor vi skulle have kablerne. Da klokken var 12 holde vi pause og gik derefter igang igen. Jeg gik igang med at bøjle kabler op og fordele dem ud til de rum hvor de skulle være. Derefter pakket vi sammen og tog hjem.

Arbejdsdag 13 onsdag den 26/9

Vi pakket bilen og kørte mod nogle lagerbygning som de var igang med at lave det var ca 1.5 times kørsel der hen. Da vi kom derhen gik vi igang med at læsse nogle kabelruller af hvor vi derefter gik igang med at lægge dem ned. Kl 12:20 holde vi pause og gik derefter igang igen. Vi arbejder til klokken var 16:15 og så pakket vi samme og tog hjem.