Dagbog til Englandsturen

14/5 – søndag

Vi tog afsted fra lufthavnen søndag eftermiddag og landede

15/5 – mandag

Vi havde vores første dag på York University hvor vi mødte Tuder og var rundt på universitetet. Senere var vi med til en Shakespeare festival hvor vi mødte den danske ambassadør.

16/5 – tirsdag

Vi var på universitetet og hørte et foredrag omkring fodbold, og senere tog vi i byen og gik lidt rundt.

17/5 – onsdag

Det var vores sidste dag på universitetet, vi hørte et foredrag omkring marketing som var ret spændende. Om eftermiddagen var vi også i byen og fik set nogle af de små gader.

18/5 – torsdag

Vi mødtes inde i byen hvor vi begynde at gå rundt på muren der omringer York by. Vi startede på en lille opgave hvor vi skulle finde forskellige ting rund i York.

19/5 – fredag

Vi mødtes inde i byen igen hvor vi lavede videre på opgaven, og lidt senere skulle vi ind i York Minster og så hele kirken. Om aftnede var vi ude og spise nogle stykker og havde en hyggelig aften.

20/5 – lørdag

Det var min fødselsdag og vi skulle afsted med toget til Portsmouth kl. 8.30, også skulle vi køre i ca. 6 timer. Da vi kom frem blev vi kørt ud til vores nye værtsfamilie, hvor vi spise aftensmad og slappede af.

21/5 – søndag

Først mødtes vi ved IBD hvor vi fik en masse info omkring regler og andre ting. Efter gik vi en tur rundt i byen hvor vi så hvor de fleste ting var.

22/5 – mandag

Mandag startede vi på vores arbejde, jeg arbejdede på en café sammen med Tim hvor vi lavede kaffe og malede skilte. Vi havde fri kl. 14 og derefter tog jeg hjem og var resten af aftenen.

23/5 – tirsdag

Jeg mødte kl. 9.30 og lærte lærde at lave de forskellig slags kaffe og te i caféen. Jeg fik lidt tidligere fri pga. det gode vejr, også tog vi i byen lidt senere alle sammen.

24/5 – onsdag

Jeg lavede en masse kaffe og vaskede op på caféen, og fik tidligt fri igen da det var godt vejr. Senere tog vi ud og bade på en strand i Southsea.

 

25/5 – torsdag

Torsdag var lige som onsdag med en masse kaffe og ikke så meget andet. Senere om eftermiddagen tog vi i byen og hyggede lidt om aftenen.

26/5 – fredag

Jeg var på arbejde fra kl. 9.30 til 12 hvor jeg sagde farvel og tak til Jane og Same i Chi Coffee. Om eftermiddagen var vi ude og bade, og var på restaurant om aftenen.

27/5 – lørdag

Det var vores sidste dag så Nicolai og jeg sagde farvel til Mary som vi havde boet hos, og derefter tog vi til stationen og kørte til lufthavnen. Vi var så hjemme kl. 15 fra en rigtig god studietur til England.