Første dag i Strand Resort Markgrafenheide:

Blev præsenteret rundt i Strand resort. Fik nøglen til mit værelse. Boet sammen med 2 andre piger. Det var meget hyggeligt at møde nye mennesker og prøve at tale tysk. Jeg blev bedre til engelsk J

b

b1

b2

 

Jeg vært til Nikolai kirke sammen med andre praktikanter med samarbejde IHK. ”top ausbildungsbetriet 2015”

b3

b4

b5

b6

b7

b8

b9

 

Strans Resorts køkken ser sådan ud:

b10

b11

b12

b13

b14

b15

Sammen med Matis ”læringeelev” vi har lavet:

 

b16

b17

b18

b19

b20

b21

 

Det var rigtig sjov at arbejde sammen med arbejdere. Jeg arbejdet 5 dage om ugen da jeg skulle møde med Nele fra IHK det dage talt også som jeg var på arbejde. Naturen var meget dejlig da jeg var fri gik jeg altid ud og hyggede mig. Jeg gået og løbet 1 time om dagen ved stranden. Der var ikke fitness nærheden men det gik fint. Jeg fik ticket til maden. Jeg kunne godt spise 2 måltider. Jeg fik besøg af en kvinde som var fra NDR tyske Tv. Matis og mig fik vi taget video sammen i køkken o ud ved stranden.

Link til video; http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/nordmagazin/Daenische-Azubis-lernen-in-Rostock,nordmagazin35728.html

                                                                                 

Min chef i køkkenet var meget søde og ret vi snakket alt muligt fiske typer sammen selv om jeg ikke kunne tyk. Han kunne meget lidt engelsk. Det lykkedes.

Fleste arbejd dage lavet jeg pizza alene. De kunne godt se jeg havde erfaring hjem fra.

 

Med venlig hilsen

Aila Yusuf Resit