Granada, Spanien 2. november - 15. november 2022

Min tur til Spanien 

Vi landede i Spanien i 19 graders varmen. Fandt vores Chauffør og brugt ca. 1,5 time på at komme hen til vores hotel. Vi fik tildelt værelse, pakket ud, og lagde os til at sove, da vi skulle være klar næste dag. 

Dagen efter fik vi fyldt maver med noget mad. Fik en masse informationer fra en mand, Han forklarede os omkring reglerne, som alkohol, rygning osv. Vores skema blev sendt ud på dicord, og derfra var vi en gruppe ude og opleve kulturen. 

Det tog ikke lang tid før at vi fandt ud af at folk er ligeglade med im der er rødt eller grønt. Folk kiggede efter bilerne og gik ellers over som det nu lige lystede dem, Dog så vi en kirke på toppen af en bakke og bestemte os for at tage derop. Vi gik og gik. Vi holdt en masse pauser, og folk havde det hårdt. Dog kom 4 af os fra gruppen op på toppen, op til kirken og var rigtig glade for udsigten. Resten af gruppen gik ned 10 min. før de ramte toppen. Der skete ikke så meget andet end vi gik meget rundt i byen. 

Praktikken var kedelig for mig, da jeg allerede kendte til det meste af det instruktøren lærte os. Jeg sad det meste af tiden bare og fulgte med, og var lidt foran fordi jeg allerede kendte til de fleste ting som han forklarede. Det var dog hyggeligt nok at sidde med de andre og se dem prøve sig ad med Unity, Instruktøren var ikke så god til engelsk. Det var lidt varmt og computeren var rigtig rigtig langsom. Så det var ikke det bedste i verden, men det er bedre end bare at ligge på værelset. Der var nogen som nød praktikken og andre som ikke var så glade for praktikken. 

Malling, Thomas og jeg har været ude og oppe at gå på en masse bjerge, men virkelig god udsigt over hele byen og mere til. Vi var ude at gå en masse, har både set geder oppe i bjergene, set flere byer, været oppe på et kæmpe bjerg og næsten oppe at ramme skyerne på bjerger. Vi har været rundt i byen og set en masse aktiviteter rundt omkring, som store områder med både basketball, fodbold, skateboard og meget mere. Vi var oppe og høre musik i gaderne og på næsten 4 dage kendte vi allerede byen ud og ind!

Folk i Spanien har meget mere selvtillid, end os i Danmark, har dog er der masser af hjemløse og de taler næsten ikke engelsk. Der er meget få personer der kan snakke engelsk i Spanien. 

Spanien turen har været sjov og hyggelig, dog er der nogle gange hvor jeg har kedet mig, og været lidt irriteret over at selve stedet vi spiste, var et helt andet sted end der vi boede. Så vi skulle gå omkring 10 min, for at få mad. 

Men mange ting er billige i Spanien og hørte faktisk en tale om bare 10 Euro i timen ville folk dræbe for, hvor det er under mindste lønnen i Danmark. 

Vi var både på en borg kaldt Alhambra, jeg må være ærlig at indrømme det ikke lige var noget for mig. Men det var hyggeligt at gå sammen med de andre, få nogle billeder og stå i kø for at vente på at komme ind. 

På en af de sidste dage tog vi ud i byen for at se noget Flamingo dans, som var utrolig høj musik og de trampede i gulvet rigtig hårdt. Dog forstod jeg ikke rigtig dansen og havde et barn som skubbede til mig under det meste af showet. 

Her er en masse af de forskellige billeder, jeg har fået taget og andre også har taget.

 

Skærmbillede 2022-12-20 kl. 12.52.15