Dagbog fra udveksling i Hamborg.

Søndag den 6. Nov tog vi toget til Hamborg fra Københavns hovedbanegård. Vi var fremme i Hamborg ved en 17 tiden, hvor vi blev hentet af en af de tyske elever, hvorefter han viste os til vores hotel.

b

Det var en stille og rolig tur hvor fokusset lå på skeletterings projektet, men dog var vi, den første onsdag, inde i selve Hamborg og se en kirke der hed Sankt Michael og høre deres klokkeværk ringe, og derefter se det gamle urværk, som ikke er i brug men stadig kører. I weekenden var vi ude i byen og kigge, hvor de to udvekslings elever fra Finland selvfølgelig også med.

b1b2

Dagene på skolen var meget ens artet hvor af den første uge bestod af at arbejde på selve broerne, og anden uge var lidt mere ’’stresset’’ da det sidste finish skulle være perfekt.

b3b4 b5

Anden uge om onsdagen var vi med en af lærerne og hans datter ude og spise på restaurant og bag efter så vi en form for Jazz koncert med nogle unge drenge. Og det var skolen der bød på denne aften.

b6

Fredag kl. 11 var det tid til at komme ind mod Hamborgs hovedbanegård så vi kunne  komme hjem til danmark igen, så vi fik sagt pænt mange tak for opholdet og gæstfriheden.