Pergignan, Frankrig d. 17 april - 4 maj 2023

En oplevelse som aldrig vil blive glemt!!!!!

Ankomsten den 17/04
Jeg ankommer til byen hvor jeg skal bo og det første, som jeg skal er til et infomøde, hvorefter jeg bruger det meste af dagen på at udforske byen, men jeg mangler stadig meget endnu. Vejret har været fantastisk, men dog en smule blæsende og så har jeg fået øvet nogle fraser som kan bruges når jeg skal på restaurant eller lignende.

Tirsdag 18/04

Idag har jeg været i den gamle del af byen, hvor jeg bl.a. har set Port og Nortre-Dame, jeg er stadig i fuld gang med at udforske byen, men der er stadig lang igen og jeg glæder mig sådan til at se resten… Senere på aftenen skulle jeg til et velkomstmøde, hvor jeg mødte en masse Erasmus studerende.

Onsdag 19/04

Jaaaa i dag skete der ikke så meget, men jeg var på fransk restaurant for første gang, hvilket var meget spændene, og efterfølgende arbejdede vi bare.

Torsdag 20/04

Dagen idag stod på arbejde, arbejde og så lidt mere arbejde, det har været en sjov og udfordrende dag, så helt klart noget der vil huskes, men det betød også at jeg bare tog mig en rolig aften, hvor jeg slappede af. 

Fredag 21/04

Fredag lignede meget torsdag, men jeg to toget for at udforske en ny del af byen.

Søndag 23/04

I dag har jeg haft fri, hvilket betød at jeg havde en masse tid til at udforske byen, jeg har nu været her i en uge og alligevel oplevede jeg en helt ny del af byen som jeg ikke havde set før. Jeg har så til gengæld også fundet uf af at butikkerne har lukket om søndagen.

mandag 24/04

Dagen idag stod på en masse arbejde og lidt mere udforskning af byen, jeg var i dag over på den anden side af broen 

Onsdag 26/04

Idag har været en sjov og spændende dag, på arbejde i dage skete der nemlig noget helt vildt mærkeligt. Der kom en fuld mand ind i restauranten og forstyrret gæsterne hvilket resulteret i at ejeren så måtte komme ind for at få ham ud, men så let skulle det ikke være. Nej den fulde man var ikke så lydig og han fik derfor et lille skub af ejeren, med den konsekvens at han meget dramatisk faldt ned på gulvet. Vi tilkaldte efterfølgende politiet som så fik sendt ham hjem… så faktisk en sjov oplevelse :) 

Fredag 28/04

I dag i restauranten fik jeg mit eget bord, hvilket var super sjovt at prøve 

Tirsdag 02/04

Sidste dag, hvor tiden dog flyver afsted. Dagen gik alt for hurtigt og da klokken slog 15:00 fik jeg en stor klump i halsen, jeg havde virkelig ikke troet at det ville være så svært at sige farvel