Dagbog fra Chios  – November 2016 

Af Kevin Jensen

 

Søn. 13/11 – ankomst til Chios, der skete ikke det store idag da vi bare skulle hen til hvor vi boede, men vi fik en hyggelig aften med vores værter.

 

Man. 14/11 – vi brugte hele dagen på at skære rør ud og bore huller i til et hegn.

 

Tirs.15/11 – vi brugte hele dagen på at fjerne ukrudt rundt omkring på grunden, men når vi kunne komme til det smuttede vi over og hjalp til med at samle en stor bådtrailer.

 

Ons. 16/11 – idag var det meget af det samme, men vi blev færdige med at fjerne ukrudt også brugte vi resten af dagen med at hjælpe videre med at samle den store trailer.

 

Tors. 17/11 – idag brugte vi det meste af dagen på at trille tommelfingre mens vi ventede på noget at lave, da vi så endelig fik noget at lave brugte vi så resten af dagen på at bære materialer ind i salgsafdelingen af butikken.

 

Fre. 18/11 – vi brugte hele dagen på at hjælpe med at samle den store bådtrailer.

 

Man. 21/11 – idag skulle Daniel og jeg lave nogle matralehyller så vi startede med at skære alle firkantprofilerne ud som vi skulle bruge og så svejste vi enderne sammen.

 

Tirs. 22/11 – idag var Daniel ude og hjælpe en af smedene med at flytte nogle fyrpiller for vores chefs far, imens hjalp jeg til med diverse småopgaver indtil han kom tilbage og der brugte vi så resten af tiden på at lave materialehyllerne færdige.

 

Ons. 23/11 – idag hyggede Daniel og jeg os med at male de materialehyller vi havde lavet og det tog godt nok hele dagen da vi skulle male dem med pensel.

 

Tors. 24/11 – idag har Daniel og jeg lagt os syge da af vad jeg vil tro spist nogle dårlige oste kugler som havde ligget lidt for lang tid i køleskabet, som vi så brugte i aftensmaden igår og har fået dårlige maver.

 

Fre. 25/11 – her idag tog Daniel og jeg de materialehyller ind i den container som de skulle stå i, og der efter lagde vi så materialer ind på dem som vi så brugte resten af dagen på.

 

Man. 28/11 – I dag havde de ikke det helt store vi kunne lave så jeg gik og sorterede forskellige profiler og Daniel hjalp lidt til med at skære nogle rør ellers gik vi bare rundt og hjalp til vor vi kunne.

 

Tirs. 29/11 – I dag har vi skåret en profiler ud som akslerne til trailerne skal monteres på og i morgen skal vi bore huller i dem.

 

Ons. 30/11 – idag fik vi så boret huller i de profiler til trailerne som vi skar ud i går.

 

Tors. 1/12 – Idag fandt vi ud af at der var strejke der vi kom på arbejde pga. At regeringen ville hæve skatterne så vores chef sagde at vi ville få fri ved en 12 tiden, han satte han os så igang med at klippe nogle plader og da vi så var færdige med det var kl 11 men der sagde han så at han bare ville køre os hjem, så det blev lidt af en kort dag.

 

Fre. 2/12 – Idag var den sidste dag på Chios og vi havde fået at vide at vi ikke skulle på arbejde men vi tog lige derhen for at sige ordentligt farvel og for at give vores chef en lille flaske vin som tak for en god oplevelse, derefter tog vi ind til byen for at shoppe lidt og for at få lidt at spise derefter tog vi så hjem vor resten af dagen bestod af at pakke og rydde opb1b2b3b4b5