Zaventem, Belgien 12. december - 16. december 2022

Mandag 12. december 2022

Mandag var rejsedag for turen til Bruxelles hvor vi skulle ned og konkurrerer i noget der hedder project MFG. Vi stod tidligt op mandag hvor vi skulle flyve. Efter flyveturen tog vi en taxi til Haas Bruxelles hvor konkurrencen skulle afholdes. Vi havde fået lov at smide bagagen og så efter fik vi en rundvisning af deres afdeling dernede hvorefter vi tog en tur ud for at se noget i byen. Det blev en tur på Autoworld museum, hvor vi fik set nogle biler. Efter det gik vi lidt rundt og så gik dagen ellers. Sidst på dagen smuttede vi tilbage til Haas og tog vores bagage og så over på det hotel vi skulle være på i ugen. 

Tirsdag 13. december 2022

Tirsdag var første dag af konkurrencen. Dagen gik ud på ren programmering af deres såkaldte “overraskelse” hvilket var et helt nyt emne ud over det vi havde forberedt i Danmark inden vi tog afsted. Som sagt gik hele dagen på at programmere. Vi havde også en del optimering og rettelser på vores forberedte emne. Så dagen gik med det og det var hele dagen.  

Onsdag 14. december 2022

Onsdag var fræsedagen. I dag skulle emnerne vi havde programmeret køres. Vi startede dagen op med bare at få gang i maskinen værktøjer og råmateriale skulle i maskinen og så eller i gang. Det var nogle store programmer vi kørte og derfor tog enkelte operationer helt op til en time til to at køre. Vi stod primært som mig og den anden Oliver og så Morten og Alex sammen. Det var den bedste måde vi lige følte for. Vi fik lavet emnerne, dog blev den nye overraskelses del ikke helt 100% færdig, men nok til vi havde nogle okay forventninger, selvom det meget svært at bedømme da vi ikke rigtigt har set de andres emner. 

Torsdag 15. december 2022

I dag var sådan rimelig chill, da det bare var en afslutning på konkurrencen. Vi snakkede nogle af de mennesker der afholdt konkurrencen og ellers bare sagde farvel og tak for denne gang. Efter afslutningen var vi lidt rundt og bare fik dagen til at gå. 

Fredag 16. december 2022

Fredag var så hjemrejsedagen. Ja dagen gik kort fortalt bare med at rejse. Det eneste der stod på dagsplanen, var rejsen. Så da det var tid, smuttede vi i lufthavnen og gjorde de sædvanelige ting man skal. Så gik vi ellers bare rundt og kiggede i butikker og fik noget at spise sammen og bare var sammen og snakkede om turen og sådan indtil vi skulle flyve og det var så den tur :)