Evaluering af Portsmouth tur

Turen derned:


Turen fra København og til London var som sådan behalig nok, det blev en tur med massere af tid til at se selve lufthavnen og massere af tid til at slappe af i. Hvis der skulle være nogle dålige ting ved det så var det at jeg havde misforstået tidspunktet vi skulle mødes i vores gruppe der skulle til England derinde og var kommet til København lufthavn en time før vi skulle mødes. En anden ting der gjorde at ventetiden var lang er at flyet så også lige var 1 time forsinket og vi derfor først kom afsted med flyveren ved 16 tiden.

Vi landede derfor først i London ved 17 tiden og derfra og til Portsmouth er der alligevelle en lille kører tur især når man er de sidste der bliver sat af.

 

Værtsfamillien:


 

1

Mig selv, Bjarke og Victor boede på Sankt Ronnas street hos en ældre kvinde der hed Wendy. Hun var en kvinde der var vant til at have unge mennesker boende og derfor boede vi også sammen med en masse andre mennesker i huset. Det var forholdsvis nemt og bo der da de eneste tider vi skulle overholde var at der var mad 18:30 og at morenmaden blev fjernet senest klokken 09:00.

2

Maden blev spist ved et langbord og men skulle huske og melde fra dagen før hvis man ikke skulle have aftensmad. Vi fik en del forskellige retter men entlig kun en jeg vil betegne som virkelig engelsk og det var Fish and Chips. Ellers kunne man godt se at Wendy var en kvinde der havde vænet sig til de forskellige menneskers madkultur hun havde haft igennem huset.

Hver onsdag skulle vi have ryttede op på¨vores værelser og så sørgede Wendy ellers for at vi fik skiftede lagn dynebetræk og hovedpude betræk. Desuden kunne vi dsv. Også kun få vasket tøj 1 gang om ugen.

Men jeg nød min tid hos Wendy sammen med Bjarke og Victor indtil de blev sendt bort, selvom at der var minimal kontakt med værts familien.

Primark:


Primark er en kæmpe stor butik og blev entlig ret glad for at være der da det var nemt at lære hvilke arbejde man skulle lave da det i næsten alle afdelingerne var gentagelser af det.

3

Noget af det jeg lavede mest af var blandt andet at ”tidy up” som de kalder det som vil sige at hvis f.eks. et håndklæde eller en t-shirt var blevet foldet (og det blev de) skulle jeg gå og folde dem igen og sørge for at de ligger ordenligt. Det var entlig det at meget af dagen gik med. Jeg syntes gennerelt at de mennesker der arbejde der var super i mødekommende og havde derfor et dejligt og læringsrigt ophold i Primark.

 

Portsmouth:


Når man kommer ude fra landet som jeg selv gør er det noget af en omvæltning og komme til Portsmouth hvor der fra der hvor jeg boede ikke var længere end 2 min, gang for at være ved nærmeste supermarked eller bar som der var massere af. Jeg syntes at det var en super dejlig oplevelse at prøve noget andet end det man var vant til.

 

Fritiden:


Fritiden blev brugt hjemme på værelset sammen med Victor og Bjarke og om aftnen røg jeg så i byen hvor jeg sammen med en tysker vi boede i hus med fik afprøvede en masse af de forskellige bare der var i Portsmouth.

4

Weekenderne blev brugt lidt forskelligt men mest hjemme på værelset da de finansielle forhold ikke var til at tage til London eller rende rundt i Portsmouth og shoppe. Men jeg nåede dog på D-dags muset som helt klart var et besøg vær.

5

Turen Hjem


Jeg syntes at turen hjem gik glat og uden problemer og syntes at der var ingen problemer ved at komme igennem lufthavnens told som vi ellers var blevet fortalt så meget om var så stram med deres kontrol.

 

Samlet mening: Jeg har gennerelt nydt min tur i UK og håber en dag at vende tilbage der J