Dagbog fra turen i lübeck

Tirsdag- Det hele startede med at jeg kl 08:30, blev fulgt ned til salonen, af en af samarbejdskollegaerne fra Lübeck ,hvor jeg så derefter mødte de fleste fra salonen, de var super høflige og meget venlige. Sidst på dagen fik jeg min egen kunde, til både, vask, bundfarve, og farvning af øjenbryn, så alt i alt har det været en god dag. Efter arbejde, gik jeg direkte hjem til vores nye lejligheds bolig, ved navn mybed appartment.

Onsdag- dagen idag lavede jeg ikke så meget i salonen, ud over at kigge på, så dagen gik lidt langsomt, efter min dag på arbejdet i salon Alex, spiste vi alle sammen (Sofia, Patrick, Patrick, sonne og Magnus) noget aftensmad da vi alle var kommet hjem efter en lang dag.

Torsdag- idag var en lærerig dag, jeg lærte at rulle curler op, og frisere det ud,hvilket de gjorde meget ud af, dette brugte de meget til at lave opsætninger, og andre frisurer, som de havde til udstilling i deres vinduer ud til vejen.

Fredag- idag var en god dag, vi havde ikke så meget at lave, hvilket resulterede i at vi skulle ud og købe noget frokost, som er meget normalt at man har en time til, så det endte med at en af assistenterne og jeg, gik ud og handlede frokost og hyggede.

Lørdag- idag var en lidt kortere dag, men hold da op der var travlt I dag, havde jeg en kunde til makeup og styling, en kunde til bundfarve, og en kunde til helfarve. I min salon, har vi alle en sparegris, hvor kunder lægger drikkepenge i, hvis det lyster. Jeg endte ihverfald ud med en god omgang drikkepenge. Senere hen på aften skulle vi alle ud og hygge os i byen, og fejre det var weekend

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag- dagen idag er gået med en masse shopping, og hygge med Sofia, vi har nemlig fri om mandagen, hvilket man har i de fleste frisørsaloner, efter shoppingturen i lübeck centrum, skulle vi handle ind til mad, da det var vores tur til at bikse en ret frem.

Tirsdag- idag har var helt normal dag, observering er en stor del af arbejdet i salonen, da de mener at man lærer lige så meget af det i første omgang. Men ellers snakkede vi, og fik hinanden i godt humør, eller det ville sige at vi prøvede at forstå hinanden, så godt som muligt, hvilket resulterede i alt google oversæt var en stor hjælp.

Onsdag- idag var en helt speciel dag, det er ihvertfald ikke noget jeg har oplevet før. Idag var der ikke så mange kunder, så der var heller ikke det store at lave. Omkring ved eftermiddagstid, kom Alex’ mand ned fra deres lejlighed ovenpå, og sagde jeg skulle følge med, han forklarede så hen af vejen, og af deres trappe, hvilke lande osv de havde besøgt, da de elskede at rejse, da vi kom op satte vi os ind i en af deres stuer og så lidt fodbold, derefter spillede han en sang på hans klaver, og til slut viste han mig hans muslinger samling fra de forskellige lande, jeg var sp heldig at få lov at få en af dem med hjem. Så det var super hyggeligt og meget anderledes denne dag.

Torsdag- dagen idag, var ikke så meget anderledes end de andre, jeg stod med nogle dukkehoveder, lavede lidt permanent oprulning, og lidt opsætninger.

Fredag- idag var der en lille smule travlt i salonen, men jeg fik lov at hjælpe en del, og havde igen en kunde til makeup og styling, lige fra morgenstunden, så dagen startede godt ud.

Lørdag- idag var en super god dag, jeg møder normalt fra 09-14, men pga intet at lave, fik jeg hele 2 timer før fri, og fik endnu en gang en håndfuld drikke penge, hvilket også betød, at jeg skulle gå ud og hygge mig, Alex sagde at jeg skulle holde fri, og så bare gå ud og shoppe hvis jeg havde lyst, senere på aften hyggede jeg med alle de andre, og havde en uforglemmelig aften.

Mandag- idag blev Endnu engang brugt på at shoppe og hygge med Sofia, og igen var det vores tur til at lave mad, vi havde idag valgt at lave æggekage. Vi endte ud med at spise rimelig sent (omkring kl 21:00) da nogle af de andre skulle træne først.