Dagbog

Tysk praktik

Otto Christensen

 

 

7/5-18

Jeg blev velkommet god tog det hele var god stemning. Jeg fik smit en kunde motorcykel i hovdet og fik fortalt hvad der skulle laves. Fik næstenlavet den færdig rimelig god første dag.

8/5-18

lavede videre på dag et motorcyklen som blev færdid, så polerede jeg en motorcykel og instalerede leder tasker på den. Senere lavet jeg lidt på en anden motor cykel og fik vist nogle ting.

9/5-18

Jeg fik en BMW at lave på som to halvdelen af dagen, efter det skulle jeg finde fejl på en kreidler. Til sidst skulle jeg bare pudse skjolde der skulle sprey males.

10/5-18

Helligdag, vi var alle ude og spise og kigge lidt på byen, og bare side og hygge ellers

11/5-18

vi spiste morgenmad og grinte af Daniel som var eneste der skulle på arbejde og så købte jeg en ny højtaler så vi fik da spillet noget musik og mig og Daneil fik meldt os ind i trænings centeret.

12/5-18

Så blev det weekend og vi hyggede os bre, lavede noget godt mad, tog i trænings center og bare slappede af.

13/5-18

Søndag trænede vi og slappede af, lavede noget godt mad igen og så nogle serier.

14/5-18

Så skal man på arbejdet igen. Jeg fik polered nogle motorcykler og fixet nogle, så fik jeg fri og vi tog i trænings centeret og lavde noget mad.

15/5-18

Jeg fik lavet på nogle fler motorcykler, som jeg plejede. Da jeg kom hjem handlede vi ind lavede mad og tog op og trænde, så var det senge tid.

16/5-18

Jeg var syg efter hamburg turen sammen med Jonas og daniel, så jeg lå bare i sengen hele dagen

17/5-18

Jeg var stadig syg i dag og lå bare i sengen der skete ik så meget.

18/5-18

Jeg kom op og gik på arbejdet, men jeg blev sendt hjem fordi de troede jeg kunne smitte dem

19/5-18

Lørdag hyggede vi og grillede så vidt jeg husker,alt var som det skulle være

20/5-18

Søndag græd vi lidt over at vi skulle på arbejdet. Vi lavede noget godt mad og så en film, så var det senge tid.

21/5-18

Jeg kom op om morgenen, og kom i tanke om at det var helligdag og så blev jeg glad. Vi lavede ikke så meget udover de andre adage spise, træne og sove

22/5-18

Jeg kom på arbejdet og fik lavet nogle motorcykler, som jeg plejede, så kom jeg hjem og vi handlede ind, lavede mad og tog op og trænede.

23/5-18

Jeg kom op kl ni som alle andre dage spste morgenmad og gik min daglige 28 minutters gå tur på arbejde. Jeg fik lavet nogle motorcykler på arbejdet, så fik jeg fri og jeg gik hjem, så gik vi ned i vores daglige indkøbs center og købte ind til noget mamse. Vi lavede mad og tog op og trænede vores daglige to timers træning

24/5-18

Jeg kom op klokken ni igen,spiste morgenmad og tog på arbejde jeg fik lavet nogle bremser på en motorcykel og det hele var helt fint, så fik jeg fri og gik min daglige 28 minutters gå tur hjem. Vi gik ned og handlede in til noget mad, lavede det, gik op og trænede og gik i seng

25/5-18

Fredag var den sidste dag i Tyskland vi pakkede dagen før og blev hentet udenfor tidligt. Vi kom endelig hjem til det stolte land Danmark og kunne nu slappe af med en god weekend i det smukke kongerige.

 

 

Jeg synes at der er blevet lært ragtig meget på den her tur og det er helt sikkert noget jeg vil sige at en anden motorcyel mekaniker skal prøve. Det har heltklart påvirket min fremtid som mekaniker og ser fremtil alt der kommer mig i møde.