Mandag D.6


Jeg starter op med den første dag at stå op kl 04:30 så jeg kunne få mine ting klaret da jeg skulle møde på arbejdet kl 06 og jeg skulle cykle fre lübeck af selv (ca 7-9Km) men så møder jeg op på arbejdspladsen og der bliver taget rigtig godt imod mig og jeg kommer ud med en af svendene hvor vi skal ud til et hus og sætte en dør i.

1 2 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Da arbejdsdagen så var over kommer vi tilbage til værkstedet hvor jeg finder ud af min cykel er blevet stjålet så jeg får ringet til Ninna og for sagt det så vi måske kunne få styr på det hvor der så er en af svendene der hjælper mig og siger han bare kan komme og hente mig om morgenen og kører mig til firmaet og så kører mig hjem til fyraften så det blev jeg meget glad for jeg bliver så sat af ved et indkøbscenter der hedder réwe hvor jeg for handlet ind til aftensmad og de næste 2 dage efter.

 

Tirsdag D.7


Det er nu tirsdag og jeg skal være klar til at Benni (ham som hjalp mig med at hente mig) kom og skulle hente mig så jeg fik pakket mine ting og stod klar der hvor vi aftalte at mødes og han kom som lovet og hentede mig og kørte mig ud til firmaet når jeg så kommer derud for jeg besked på at jeg skal ud og sætte en gipsvæg op på en skole over en elevator så mig og svenden fra i går kører derud og får sat den op.

4 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi så fik sat gipsvæggen op var der stadig 2 timer tilbage af arbejdsdagen så vi tager tilbage til værkstedet og begynder at skærer nogle lægder og spær til nogle facader jeg skulle isolere senere.

10 9 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Når der så var fyraften fik jeg af vide at i morgen skulle jeg ud med Benni og hjælpe med at lave loft og tag på en lejlighed som jeg nok skulle gøre under hele mit ophold men Benni for kørt mig hjem og jeg går op til min lejlighed hvor jeg kan se der er et papir på min dør hvor der står ”Kære Christoffer du må helst ikke låse op og gå ind da vi har lejet den ud til nogle andre vi har flyttet dine ting mens du var på arbejde du bedes venlig komme ned i lobbyen og få en ny nøgle til din nye lejlighed.

Efter jeg fik læst dette brev blev jeg lidt sur over at de bare havde taget alle mine ting og flyttet dem op til en anden lejlighed uden at sige noget altså jeg havde jo alle mine penge osv. liggende i min kuffert men jeg bed det i mig og gik ned og fik nøglen til min nye lejlighed og da jeg så kommer op til den nye lejlighed kan jeg se at den er meget mere luksuriøs så alligevel kunne jeg ikke være så sur på dem selvom jeg ikke syntes det var fair at de flyttede mine ting uden at sige noget men jeg får så lavet noget mad og går i seng så jeg var klar til dagen i morgen.

 

Onsdag D.8


Jeg blev hentet af benni som de andre dage til tiden hvor vi mødte på arbejdspladsen kl 6 og pakkede bilen med værktøj vi skulle have med ud på arbejdspladsen da vi kommer ud på arbejdspladsen vi jeg kan se at vi skal fjerne tagsten af en lejlighed så det går jeg igang med og brugte ca hele dagen på at fjerne 1/6 af tagets tagsten og ryddet op efter.

137

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter det gik der ca en uges tid med at pille tagsten af og rydde op under og fået lagt undertag på.

11 12 13

1514  16

 

 

 

 

 

 

 

Fredag D.10


Det var nu blevet den første weekend for mig i tyskland men jeg havde aftalt med min far at jeg ville komme hjem i weekenden med toget og være der til søndag der var nemlig ikke så meget at lave for mig i tyskland og følte mig meget ensomt i tyskland alene så det var meget dejligt at komme tilbage til nogle jeg kunne snakke med.

 

Søndag D.12


Det var nu tid til at tage tilbage til lübeck så jeg fik sagt farvel til alle sammen her hjemme i Danmark og tog toget Fra nykøbing F direkte til lübeck det tog ca 3-4 timer med færge og det hele så det var jo ikke så lang tid men jeg ankom så i lübeck igen ved frokost til så jeg skulle handle lidt ind og lave mad så det fik jeg så gjort og så i seng så jeg var klar til arbejdsdagen i morgen.

 

Torsdag D. 16


Efter en uges tid arbejde med at lave taget fik vi nogle store pakker der skulle lyftes op med en kran og det var ikke det nemmeste da det blæste meget så en af pakkerne røg faktisk ind i et træ og gik lidt i stykker så der kom til stress over det.

17 18 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag D.17


Det var nu blevet den sidste weekend i tyskland for mig og jeg havde aftalt med min mor at hun ville komme denne weekend og besøge mig efter arbejde så jeg var lidt spændt på at se hende så jeg havde gjort klar i lejligheden dagen før til hun kom så jeg tog på arbejde og det vi skulle gøre i dag var at vi skulle tage det der gulv ud af de pakker der vi havde fået herop med kranen så det gik vi igang med og så begyndte vi at lægge det gulv og det gik hele dagen med at ligge ca 1/3 del af lejlighedens gulv.

20 23 22 21

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi så var færdige med 1/3 af gulvet var det blevet fyraften og jeg skulle hjem og tage imod mine forældre så jeg blev kørt hjem til min lejlighed og jeg kommer lige derop og for pakket ud hvor min mor ringer og siger de står ude foran ca 7 sekunder efter banker det på min dør hvor det er hotelejeren der siger at jeg skal pakke mine ting fordi de desværre har lejet min lejlighed ud til nogle andre så jeg havde ca 15 minutter til at pakke mine ting så de kunne gøre rent det blev jeg så meget sur over og stresset fordi min mor holdte nede på vejen og ventede på mig så jeg ringer til min mor og siger hun skal komme op og hjælpe mig med at pakke fordi jeg er blevet smidt ud og det for vi så gjort og jeg ringer til Ninna og brokker mig og jeg får så af vide jeg skal over på det gamle hotel jeg var i starten og så ville jeg få et nyt værelse så det gjorte vi og jeg fik et nyt værelse efter vi havde pakket ud igen gik vi en tur i byen og fik noget at spise og ud og kigge i butikker og så hjem og sove.

 

Lørdag D.18


Det var allerade i dag mine forældre tog hjem igen så de fik pakket deres ting og kørt hjem igen ved frokost tiden hvor jeg så efter tog i svømmehallen og var der resten af dagen til jeg skulle lave aftensmad så jeg fik lavet aftensmad gik mig en tur i byen og så i seng

 

Mandag D.20


Det var nu blevet mandag og vi skulle lave det gulv der færdigt og i mens der blev lavet gulv blev der også lavet noget ved undertaget så i slutningen af undertaget blev i en anden grad en selve taget.

24 25 26

 

 

 

 

 

 

 

 

Så de udlærte tæmrer gik og lavet det med undertaget mens vi lavede gulvet indenfor og det brugte vi 2 dage på at lave.

 

Onsdag D.22


Der var nu ikke så lang tid tilbage af min praktik plads her i lübeck så jeg skulle til at begynde at pakke mine ting da jeg kom hjem fra arbejde så jeg tog på arbejde og der var vi færdige med at ligge gulv og lave de grader der på taget så vi skulle begynde at isolere væggende så det begyndte vi med at gøre og det var det vi brugte det sidste af tiden på mens jeg arbejdede hos Hr Stamer.

27 28

29 30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag D.24


Det var nu den sidste dag for mig i lübeck så jeg havde pakket alle mine ting og tog på arbejde hvor jeg fik lavet det vi skulle lave og fik sagt ordenligt farvel til dem allesammen og sagt tak for det hele efter arbejde blev jeg hentet af mine forældre der havde hentet mine ting og så gik turen tilbage til Danmark!

Arbejds mæssigt 9/10 fordi at jeg lærte en hel masse ting som jeg sikkert ikke ville lære her hjemme i danmark og så lærte jeg også ting på en anderledes måde en vi gør her hjemme så det var meget fedt.

Hotel mæssigt giver jeg den nok 3/10 pga at jeg blev flyttet hele tiden og de faktisk ikke havde styr på så meget.. så jeg syntes at der skal være ordenligt styr på det til den næste der vil tage til tyskland.

Fritids mæssigt giver jeg den 5/10 fordi at der blev sagt at Ninna lavede nogle ting dernede men det var jeg da ikke med til altså ikke fordi Ninna ikke lavede noget fordi hun ringede til mig nogle gange og spurgte hvordan det gik men det var sådan set det men ellers er det en rigtig hyggelig by og man kan godt bruge nogle timer på at gå rundt og kigge i butikker.

 

Alt i alt giver jeg denne tur 7/10 fordi jeg fik lært en hel masse nye ting og hvordan man gør ting i et andet land og så syntes jeg også det var meget sjovt at prøve og vil helt klart anbefale andre folk til at tage chancen og prøve det selv.