Min tur til Brighton

Uge 14 og 15

 

Lidt om den butik som jeg arbejdede i.

Jeg arbejdede i en genbrugsbutik i Hove

den organisation som jeg arbejdede i gik pengene til børn og unge

Min arbejdsdag: jeg hang tøj på plads og sat det i rigtig rækkefølge, assistere ved kassen , sat priser på varer, dampede tøj.

Billede1 Billede2

Lidt om min værtsfamilie.

Jeg kom til at bo sammen med en dame og hendes datter som var på besøg så hun boede der i nogen dage og så rejsede hun tilbage til London.

Om tirsdagen da jeg skulle ind og snakke med David spurgte han mig om det ville være okay om hvis jeg skulle flytte værtsfamilie fordi at hende som jeg boede hos på det tidspunkt ikke rigtig være så meget hjemme så næste dag om aften skulle jeg flytte værtsfamilien og hun kørte mig ud til den nye værtsfamilie og de var/er rigtig søde og jeg blev rigtig glad for at bor der.

Den nye værtsfamilie: Silvia og Edoardo jeg boede i et okay stort hus jeg havde mit egne værelse og de havde en anden boede fra Tyskland som skulle være der i et halvt år og jeg fik mad hos dem andet end jeg selv skulle købe min frokost.

Billede3

Hvad har jeg fået ud af forløbet?

Jeg er blevet mere selvstændig

Lært at tage mere ansvar

Jeg er blevet bedre til engelsk

 

Brighton by.

Brighton Pier : det er et forlystelsested det ligger på molen vinkelret ud fra kysten i Brighton.

Billede6

 

Royal Pavilion: er en bygning som ligger i Brighton East suusex det har tilhørt det britiske kongehus i dag bruger man det til f.eks. bryllupper , middage og kurser.

Billede5