Jonas Dittmann Logbog

 

6/5-18

Jeg i flytter ned i Tyskland.

I dag var en virkelig spændende dag, jeg skulle til Lübeck. Jeg kørte med Nina, og med drengene (Jonas, Otto og Daniel), vi har haft det mega hyggeligt sammen og har styrket sammenholdet virkelig meget. Lejligheden er superfed. Vi har været ude og spise i dag, og tjekket træningscenteret ud. Jeg er klar til i morgen første dag på arbejdspladsen.

Billeder af huset.

7/5-18

Første Arbejdsdag i Schütt.

I dag var en ret noia dag, jeg skulle ud i mit firma, jeg blev fulgt over til firmaet af Ninna. Alle var meget flinke, jeg mødte Ali, Olaf, Felix og Lars. Vi skulle arbejde på deres nye kontorer. Jeg fik lov til at rydde op, men det var okay fordi de skal jo selvfølgelig lige se mig an. Og det var ret vildt at se hvordan de rykkede trapper ind med kranen. Jeg havde fri kl16 og da mødtes jeg med Jonas og Otto hjemme i lejligheden og vi tog ud og købe snolder. Vi fik først mad 22 pga. af Daniel og Otto skulle i træningscenteret.

Billeder af Schütt kontorbygning.

8/5-18

Ups for sent.

Jeg er ovre på Schütt 0800, jeg finder så ud af at jeg er kommet for sent op, jeg skulle have mødt 0630, det var så ikke blevet fortalt. Jeg fik en okay dag med Ali, der skal støbes beton som tag og der var jeg med til at lave trækanter som det skulle støbes i, og så har jeg ryddet op. Jeg fik også reklame med hjem efter arbejde, en t-shirt og en taske så det var fed nok.

Billeder af støbning og taske.

9/5-18

Arbejdsdagen op til helligdagen.

Vågnede op meget motiveret pga. jeg havde fået af vide at jeg havde fri fredag. jeg mødte 06.30, og jeg gik op til Ali og hjalp ham lidt, men ellers fik jeg lov til at rydde op. Omkring 12.00 siger Lars at jeg skal med ud og vand/sodavand så det gjorde vi. Grillen var sat frem og jeg kunne da se at vi skulle fejre helligdagen med at grille. Efter vi havde spist 13.00 blev jeg sat til at hjælpe en asiat som kunne engelsk, hun hed Youh og hende kunne man snakke rigtigt med, det var fedt. Jeg fik af vide at jeg fik lov til at gå med mureren mandag.

Billede af taget

10/5-18

Torsdag var en hyggedag.

vi slappede bare af hele dagen og til sidst på dagen var vi ude og spise sushi

billede af Random sushi restaurant.

11/5-18

Daniel skulle på arbejde.

Hele torsdagen havde vi drillet Daniel med at han skulle på arbejde, ej det var altså lidt synd for ham men det var ret sjovt. Ellers har vi bare hygget os. Om aftenen gik vi ud og grillede og da mødte vi en bulgarer som grillede for os, han var vild undelig. Vi købte en højtaler til Otto.

Billede af terrasse

12/5-18

Træningscenteret.

I dag lavede Otto lækker morgenmad og så meldte jeg mig ind i træningscenteret, og jeg skulle ud og træne med Otto og Daniel.

13/5-18

Vi var i træningscenteret. Og derhjemme hørte mig høj musik.

14/5-18

Arbejdsdag igen mandag.

Jeg vil sige at den første uge var jeg rigtigt engageret, men så begyndte jeg at se hvor lort det arbejde jeg fik lov til lave var, så det var svært at holde humøret oppe. Jeg fik lov til at lave deres skodarbejde.

15/5-18

Tur til Hamborg.

Vi skulle mødes på banen med Tina, Ninna og Anne kl.10, vi skulle til Hamborg. Vi fik lov til at gå frit til kl.13 og så skulle vi ud og spise pizza, Daniel bestilte pizza med sardiner og den smagte bare af lort så var han sulten resten af dagen. Og så var vi ude at se en døvstum som var SÅÅ sej. Det var ret kedeligt.

16/5-18

Jonas tag vores skodarbejde.

Jeg fik lov til at lave noget murerarbejde, eller. Jeg satte bindere op en hel dag det var vildt hvad man kan sætte en praktikant til, jeg skiftede batteri 5-6 gange i dag.

17/5-18

i dag lavede jeg det samme som i går, men vi tog tidligt hjem da alt strøm i Lübeck var gået.

18/5-18

Sygedag.

Jeg stod på skygge siden af byggeprojektet og satte bindere op torsdag, så blev jeg syg. Jeg fik det bedre i løbet af dagen og vi fejrede Daniels føssdag.

19/5-18

Min familie kom og besøgte os, og jeg tog med til shopping center neumüster, en virkelig hyggelig dag med familien.

20/5-18

Vi lavede ikke en skid.

21/5-18

Helligdag, vi var oppe og træne.

22/5-18

Jeg hjalp Ali med at pille stolper ned hele dagen.

23/5-18

Jeg hjalp Ali med at pille lægter ned.

24/5-18

Jeg hjalp Ali igen i dag, vi fik taget et selfie og så tog vi afsked.

25/5-18

Vi blev hentet kl.9.30 i Lübeck, vi kørte til færgen blev sendt af sted og jeg blev hentet af far efterfølgende.