min oplevelse omkring praktik i tyskland

 1 oktober 2018 stod jeg op klokken 04:45, og gjorde mig klar til en ret speciel første dag.

Jeg var i Lübeck og var i praktik i Habotec hos Drägerwerk 3.

 Jeg ankommer, er helt forvirret og viser mit pas og forsøger med mit ellers uduelige skole tysk at forklare at jeg er praktikant.

 Jeg bliver stemplet ind som en Herr Freya Olsen, hentet af en gut, der intet siger og hilser på min arbejdsgiver Frank, som intet engelsk forstår.

Jeg kom på et samarbejdsteam med Martin, som nok var den bedste til engelsk.

Vi fulgtes næsten gennem alle 3 uger, hvilket var super sjovt.

Vi lært hinanden sprog, og kom godt ud af det med hinanden.

Vi havde mange spøjse opgaver, måde gode og træls af slagsen.

Vi oplevede mange komplikationer men fik alligevel det bedste ud af det.

Det blev pointeret ofte at jeg virkede meget glad, hver dag, da det gik op for mig at jeg følte mig helt tilpas i denne ellers uvante situation, Vi skiftede amarturer i flere dage, og lærte meget af hinanden, hvilket var utrolig sært men spændende.

Jeg ved jeg har opnået meget, mest viden om mig selv på denne tur på tre uger, men også om min måde som person at være, nye lidt spøjse opgaver og ikke mindst har jeg set nogle spædende nye ting som jeg nok ikke havde oplevet i Danmark.

Jeg klikkede godt med de fleste, og de var flinke til at spørge ind til mit valg og fortælle at de respekterede, at jeg kom helt fra Danmark i min alder.

Jeg har set midtbyen, jeg har set lidt af Wismar, og jeg har set en helt anden side af mig selv.

På Drägerwerk 3, var der ret så mange huse at fare vild i, hvilket ofte forvirrede mig, men hvert hus havde sit eget behov for ekspertise, hvilket var utrolig spændende at opleve.

YouTube:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FxnPeU7s3yg4%3Ffbclid%3DIwAR3ymBtJijI6RoI_RGQRUwOZN5KdkOcFiheCl158vSlg4KHYBHvdbsjdhts&h=AT2ctx7ZsjVxWnRrgLPRcGBs9L-ihprOh3MPi_nYv8BzykgL-rSxXga9Ke5tRPVyInmfDgZrsQBEBqKVCqgYrxil8rWwUPvVzGoDVZovjwtI4vyLwDsVvodcJFibFH0SBl4F