Dagbog

Mandag: vi tog af sted fra Nakskov 7:50 og vi var ved Hotel Maritim i Timmendorfer Strand kl. 10:45, da vi kom der hen fik vi af vide at vi skulle komme igen kl. 15:00så vi kunne få nøglerne til vores værelser, vi fik lov til at stille vores bagage der så vi ikke behøvede at slæbe rundt på det. Efter vi havde stillet vores bagage fik vi en rundvisning på hotellet og vi fik også af vide hvor de forskellige ting er henne og hvor vi kunne sidde og slappe af og spise. Efter rundvisning kunne vi gå rundt og udforske stedet vi gik hen ad strandpromenaden og da vi så kom hen til Seeschlösschen mødte vi Martin, Lene og Dorthe. Vi gik alle sammen op ad strandpromenaden og hen til gågaden hvor vi kom hen til Café Fitz hvor vi fik noget at drikke og snakkede lidt, efter vi havde drukket og betalt sagde vi farvel til Dorthe og Lene og begyndte at gå hen imod Familia som er et supermarked der ligger i nærheden. Efter vi så var i Familia gik vi tilbage til Maritim og fandt ud af om vores værelser var klar til os, værelserne var færdige og vi hentede vores bagage og tog det op på vores værelser da jeg var kommet ind på mit værelse begyndte jeg at få pakket det hele ud så jeg ikke behøvede at tænke på det senere. Da jeg så var helt færdig med at pakke ud gik jeg op til Markus og Martin, vi snakkede lidt og så fik vi en besked fra Anne hvor der stod at vi kunne være med til en tysk undervisning hvor Pia og nogle af dem fra Nykøbing F. også var det at vi alle tre besluttede os for at det kunne være en god ting så vi kunne blive lidt bedre til at snakke tysk så vi ikke kun kunne snakke engelsk til dem som vi arbejder med.

Tirsdag: vi startede nede i køkkenet kl. 11:00 hvor vi skulle ordne grønsager jeg blev sat til at ordne kålrabi imens Markus ordnede gulerødder, da jeg var færdig skulle jeg skære dem i skiver og bagefter til brede tern da jeg var færdig med det skulle jeg ordne rødløg, de skulle bare skrælles og lægges i en bradepande, efter det skulle jeg ordne champignoner så tog ret lang tid da vi så havde fri ved 14:30 gik vi op og slappede lidt af hvor efter vi så gik hen til Familia. Efter det så gik vi hen til Martin og slappede lidt af der og snakkede om hvad vi havde lavet i dag. Da den så var 16:45 ca. gik mig og Markus tilbage mod hotellet for at få os noget at spise hvor efter vi gik op på vores værelser igen og slappede af efter en hård dag i køkkenet.

Onsdag: dagen startede med at jeg sov over mig og var ved at komme for sent til tysk førstehjælps kursus, men jeg nåede det heldigvis Nina ventede uden foran vores hotel og kørte mig og Markus hen så vi kunne hente Martin ved Seeschlösschen og så kørte vi så hen til Eutin hvor vores førstehjælps undervisning var. Da det så var færdigt blev vi kørt tilbage til vores hotel, hvor mig og Markus valgte at slappe lidt af inden vi begyndte at gå en tur får at finde banegården så vi viste hvor den var når vi skal der hen fredag d. 13, hvor vi mødes med Nina og de andre der er i praktik i Tyskland og så tager vi med toget til Hansa park.

Torsdag: det startede med at vi skulle møde nede i køkkenet hvor vi så blev sat til at ordne gulerødder, kålrabi, blomkål, broccoli og persille, alt det fik vi ordnet og da kl. så var 15 havde vi fri, hvor vi så gik op på vores værelser og slappede af indtil den var 20:00 hvor vi så gik ned og tog noget aftensmad bagefter valgte vi at gå en lille tur hen til Seeschlösschen og tilbage igen.

Fredag: Vi havde fået at vide at vi skulle møde KL 10:00 da vi så kom der ned fik vi at vide at vi havde fri og først skal møde igen kl 10 i morgen så vi har bare holdt en lille afslapnings dag

Lørdag: Vi startede kl 10 i køkkenet hvor vi skulle ordne østers da vi var færdig med det skulle vi med Jimmy over til orangeriet og prøve at være der da vi kome der hen blev jeg sat til at ordne tomater da jeg var færdig med det skulle jeg ordne salat, efter det skulle jeg bruge en pålægs maskine til at skære kalvekød ud i små cirkler hvorefter jeg skulle skære det i fine brunuiere hvor efter det skulle formes til små toppe, bagefter skulle jeg skære chalotteløg i fine brunuiere, efter det blev jeg sat til at tøre borde af og til sidst skulle jeg ordne spinat og efter det fik vi fri. Da vi så havde slappet lidt af gik vi over til familia for at købe lidt at drikke. Da klokken blev omkring halv 10 gik vi over til Martin og snakkede med ham.

Søndag vi startede kl 10 og fik fri kl 12:10 da der ikke var så meget at lave. Bagefter slappede vi af.

Mandag: Vi startede kl 10 hvor vi skulle ordne grønsager da vi så var færdig med det fik vi fri hvorefter vi valgte at gå lidt og slappe lidt af.

Tirsdag: Vi startede kl 10 hvor vi skulle ned i kølerummene og hente nogle grønsager som vi så skulle ordne vi blev færdige da den var 14:15 ca og så fik vi pause til 17:15 hvor vi skulle ned i køkkenet igen og få ordnet nogle flere grønsager hvorefter vi så fik fri.

Onsdag: Vi mødte kl 10 og arbejdede til 13:15 ca hvor vi fik pause og gik lidt rundt i byen, da vi skulle møde igen kl 17:15 blev jeg sat til at ordne smør og Markus blev sat til at ordne svampe. Da vi var færdige med det blev jeg sat til at skære pølser i skiver da jeg så blev færdig med det skulle jeg ordne kyllingebryst og andebryst og efter det fik vi så fri ved 21:30 ca

Torsdag: Vi mødte kl 10:00 og blev sat til at ordne gulerødder, blomkål og zucchini, efter det skulle vi skære løg i brunuire og så havde vi pause indtil klokken 18:00. Da vi mødte ind igen blev jeg sat til at stå ude i restauranten og hele suppe op til dem som skulle have suppe det var spændende men jeg var også lidt nervøs fordi at jeg ikke altid forstod hvad det var gæsterne spurgte mig om eller sagde til mig. Da kl blev 20:30 ca fik vi fri hvorefter vi gik op og slappede af.

Fredag: Vi fik fri fra vores arbejde fordi at vi skulle til Hansa park hvilket var virkelig sjovt og spændende fordi at det var første gang at jeg havde været i Hansa park, vi var der over kl 11:00 hvor vi fik fritid til kl 13:00 hvor vi kunne gå rundt og prøve de forskellige forlystelser. Da kl blev 13:00 mødtes vi med Anne og Nina ved indgangen og gik hen til en italiensk restaurant aom lå i Hansa park hvor vi fik noget mad, efter vi havde spist fik vi fritid til kl 16:00 hvor vi bare gik rundt og prøvede nogle flere forlystelser og det var virkelig sjovt og hyggeligt at være sammen med flere og kende dem lidt bedre. Da vi kom hjem fra Hansa park aftalte mig, Markus, Pia, Malene og Christoffer at vi skulle mødes over ved dem senere og hænge ud og snakke sammen.

Lørdag: Vi havde fri så vi har bare haft en afslapnings dag hvor vi har gået lidt men mest været inde fordi at det har regnet meget

Søndag: Vi startede kl 10 hvor jeg kom ned i konditoriet hvor jeg skulle skære vandmelon, ananas, honningmelon, kiwi og appelsiner og lægge det på fade, bagefter fik jeg lov til at gå op og tage noget at spise og bagefter komme ned igen hvor jeg så skulle fylde merengs i spingforme, efter det fik jeg pause til 17:30 hvor jeg valgte at gå en tur indtil at jeg skulle møde igen. Da jeg så mødte ind igen blev mig og Markus sat til at ordne deres køleboks da vi så blev færdig med det blev jeg sat til at panere schnitzler og efter det så skulle jeg gøre en spejlplade ren og så fik vi fri efter det.

Mandag: Jeg mødte kl 10 og skulle ned i deres konditori hvor jeg skulle anrette fade med vandmelon, ananas, honningmelon, kiwi og druer, efter det skulle jeg gøre rent dernede og så fik jeg pause til kl 17:00. Da jeg mødte ind igen fik jeg pause indtil kl 18:00 hvor jeg tog noget at spise da kl så blev 18:00 skulle jeg ned i kølerummene og hente løg da jeg kom op igen blev jeg sat til at skrælle dem og bagefter skære dem i brunuiere og det gik fint indtil jeg kom til det tredje løg hvor min hånd smuttede og jeg fik skåret mig selv på 3 af mine fingre, jeg skyndte mig at finde en vask og få skyllet min hånd bagefter tog jeg noget papir for at stoppe blødningen og gik hen og viste det til min chef, efter jeg havde vist det fik jeg lov til at sidde lidt hvorefter at min chef fandt nogle plastrer og vat som jeg kunne få sat fast med tape indtil jeg kom hen på hospitalet. Jeg blev kørt derhen af en der hedder Paula og Jimmy var med som passager og som tolk, vi kom der hen og jeg viste mit blå sygesikrings bevis og mit pas, hvorefter vi skulle gå ind i vente værelsetog vente på at jeg blev kaldt ind da vi så havde været der i 1 time ca blev jeg kaldt ind og det tog ca 10 min så havde jeg fået plaster og forbinding på og bagefter det blev jeg kørt tilbage på hotellet hvor jeg fik noget at spise og bagefter gik jeg op for at slappe af.

Tirsdag: Jeg har bare ligget i sengen og slappet af og da Markus fik pause gik vi en tur op i familia og da klokken blev 17:00 ca blev jeg evakueret fra mit værelse fordi at der var brand i et af rengørings rummene og da der så var gået en time ca fik gæsterne lov til at gå ind igen for de havde slukket alt ilden og den havde ikke spredt sig nogle steder

Onsdag: Vi havde fri så vi valgte bare at slappe af, vi valgte også at gå nogle ture senere. Vi gik også ned og tog noget mad

Torsdag: Vi havde fri så vi gik nogle ture og ventede indtil kl blev 22:30 hvor vi gik hen til dem fra Nykøbing og snakkede lidt med dem.

Fredag: Vi blev hentet kl 10:50 af Dorte og Jesper bagefter kørte vi hen til seehus hvor vi hentede Christoffer og kørte bagefter til weisenhauser strand og hentede Karoline og Gerd. Vi var hjemme kl 15:00 ca.