Dag 1. Vi ankom til Tyskland og kiggede os lidt omkring vi efter vi så hentede vores bil vi havde lejet vi derefter kørte vi imod frilassing vi stoppede på halvvejen og spiste lidt lidt mad på burger King vi ankom på skolen vi det første vi møder er en helt ny Porsche der holder midt inde i skolen vi finder frem til Simon og får nøgler til huset og vi pakker ud og finder os til rette efter det køre vi imod vores arbejdes pladser sammen med Simon vi snakker med de der arbejder og aftaler møde tider og små ting. Så kørte vi ud og handlede ind til mad pakker og aftensmad.

Dag 2. Jeg stod op kl 7 og ventede på Kej kom og hentede os cirka 7:30 kom Kej og kørte os ud til stederne vi skulle arbejde jeg blev sat af og gik ind efterfølge kom ham jeg skulle arbejde vi snakkede godt sammen og han fortalt vi skulle udskifte hele bagbroen på en rally bil fordi den havde kørt galt og den skulle være færdig 2 dage efter fordi der skulle den køre rally og vi gik igang med at adskille alt og vi nåede også samle det meste inden vi havde fri jeg blev hentet og vi kørte hjem vi snakkede kun lige hvordan det var gået også skulle vi i bad og skude os fordi vi skulle ud og spise med Simon og leder på skolen efter rigtig lækker mad tog vi ud og kiggede på en lokal sø til sidst skulle vi så bare hjem og sove.

Dag 3. Om onsdagen skulle vi cykle første gang ud på arbejds pladserne det var en smule svært at finde stedet men det gik jeg kom ind og sagde godmorgen og vi laver det sidste på bilen og gjorte den helt klar også skulle den prøve køre så jeg fik en tur i bjergene med den også skiftede jeg bærearme på en helt ny Toyota gt86 rally bil også der klokken blev 17 så cyklede jeg ellers hjem ad og i seng.

 Dag 4. Jeg cyklede om morgen i regnvejr imod arbejdspladsen jeg kom og sagde godmorgen som de andre gange vi lavede de sidste på rally bil som sætte bagkofangeren på og nogle små ting under bilen så kom de andre og køre 4 biller ud og de tog af sted i 3 last biller efter det gik jeg med Christoffer og lavede lidt med ham til sidst fik jeg fri og jeg cyklede hjem og fik mig et bad fordi vi skulle ud og spise igen. Det var sidsygt lækker mad vi fik vi sad og snakkede længere og Kej sagde Farvel til Simon og vi kørte hjem og i seng.

Dag 5. Jeg cyklede i mere regnvejr derhen og jeg kom derned og vi skulle starte på en ny bil der skulle bile en rally bil der var bygget et bur men jeg skulle lave bremser så jeg skilte dem ad og skiftede bremse Skive og klodser foran bag i skulle jeg kun skifte klodser det fik jeg gjort også udluftede vi bremserne og jeg begyndte på at lave nogle lederninger der skal kunne slå ABS bremserne fra og et blev fint også skulle skære bagsæderne ud fordi der var ikke rigtig plads til dem når der var bur i så men til sidst fik vi dem i og et nyt racersæde i og 6 punks sele også blev de til en prøve tur mere inden vi havde fri også skulle jeg ellers bare hjem og slappe af. Dag 6 Stod der bare på ren afslappening vi lavede ikke rigtig noget

Dag 7 Blev vi hentet klokken 10:15 af Simon og hans kæreste vi køre i cirka 45 minutter mod Østrig igennem mange bjerge og efter lidt tid begyndte vi at køre op at nogle små bjergeveje og op af en grusvej hvor vi holdte og vi begyndte at gå op af bjerget efter 40 minutter kom vi hen til hans hygge hvor vi fik en traditionel snaps og vi fik en masse mad og efter nogle timer gik vi ned igen vi kom ned til bilen i god behold og vi kørte tilbage. Vi kom hjem fik lidt mad og eg bad også gik vi ellers i seng.

Dag 8 Vi startede klokken 8 i en tysk klasse hvor vi skulle bare være med hvor vi havde en masse forskellige lære og vi lavede en elektronik

Dag 9 Begyndte vi at skille en BMW z4 ad fordi den stod mærkeligt i Tomgang og kunne ikke tag gas så vi tog gasspjældet af for at rense det og der vi fik det af var der ingenting at se så vi puttede en ny vi havde på og tjekkede tændrørene og de så finde ud også havde vi fri.

Dag 10 Vi samlede bilen og bilen og startede den et par gange for og se om den var god og det var den.

Dag 11 Vi tog til Salzburg kiggede på pub sammen med en lære fra skolen og var i et stort øl hus

Dag 12 Tog vi til München på BMW museum og kiggede på en masse fede biler nye som gamle

Dag 13 Var en ren slappe af dag hvor vi handle lidt

Dag 14 Var også bare lave ingenting dag

Dag 15 Var det tilbage til værkstedet hvor vi vidre på en blå evo

Dag 16 Skiftede jeg bremseklodser fordi de andre passede men var ikke de rigtige også skulle der sæder og seler i

Dag 17 Gik vi mest bare og ryttede op på værkstedet og tømte last bilerne Efter de var ude ved et rally også efter vi fik fri tog vi ned og spiste pizza sammen med Simon og drag en radler

Dag 18 Lavede vi bilen helt færdig støv sugede den og skar dør panelerne ud så døre kunne lukke helt

Dag 19 Pakkede vi bare sammen hjemme i hytten og købte nogle togbilletter

Dag 20 Smuttede vi hjem med flyvet og hyggede os i lufthavnen