Zaventem, Belgien 12. december-16. december 2022

Mandag 12. december 2022

Mandag var vores rejsedag, hvor vi tog turen fra København til Bruxelles. Her skulle vi bruge de næste par dage på konkurrer i konkurrencen “Project MFG”. Vi stod tidligt op om mandagen for at nå vores fly ved en 7 tiden. Vi tog så fra Bruxelles lufthavn til Haas HQ, og stillede så vores bagage der. Vi fik en rundvisning af stedet, og efter tog vi til AutoWorld Museum, hvor vi kiggede på diverse biler. Her brugte vi det meste af tiden, eller gik vi en tur rundt i byen i det område. Så var vi lige et smut på en café, og så tog vi ellers tilbage Haas HQ, og tog vores bagage og så tog vi til hotellet. 

Tirsdag 13. december 2022

Vi tog om morgen fra vores hotel, til Haas HQ, hvor vi så havde første dag af konkurrencen. Den gik på at programmere. Vi programmeret så lidt videre på vores eksisterende emne, og så havde de en overraskelse, som så var et emne vi ikke havde set, som vi også skulle programmere. Det var egentlig det dagen mest gik på, vi tog så på hotellet, hvor vi lige gik ned og købte nogen ting i et supermarked, og så tog vi ellers bare på hotellet og var der. 

Onsdag 14. december 2022

Onsdag var vores anden dag i konkurrencen. Her skulle vi så fremstille de emner vi havde programmeret til. Vi brugte starten af dagen på at stille op på maskinen, og så gik resten af dagen ellers på at fræse vores emner. 

Vi fik fremstillet de 2 emner, og det ene mene nåede ikke helt 100% i mål – Men jeg synes vi alligevel vi fik nået en del mere end vi måske havde forventet. Men jeg var tilfreds med vores færdige resultat. 

Torsdag 15. december 2022

Torsdag var meget stille og rolig- Det var mere noget opfølgning på konkurrencen. Vi snakkede med dommerne og fik egentlig bare sluttet konkurrencen af med at sige farvel til de andre. Og efter her så gik dagen mere bare på at komme lidt rundt, og få dagen til at gå. 

Fredag 16. december 2022

Fredagen gik egentlig bare på at rejse hjem. Vi havde fået pakket vores ting og sådan så da det var tid tog vi i lufthavnen og var der. Så da vi var kommet gennem Security kiggede vi på butikker, og så fik vi ellers bare noget at spise sammen, inden vi så skulle flyve hjem igen.