Spanien, San Sebastian d. 12-25 november 2023

Min rejse til San Sebastian begyndte den 12. november, hvor vi fløj fra København til Amsterdam og videre til Bilbao, inden vi tog en lang busrejse til San Sebastian. Ankomsten til det varme Baskerlandet var en velkommen kontrast til det danske vejr. Ved ankomsten til San Sebastian fandt vi vores hostel og startede to uger fyldt med spændende oplevelser.

Den 13. november var vi trætte efter den lange rejse, men blev alligevel hentet af en bus og taget med til en industriteknikerskole. Desværre blev det ikke en dag på værkstedet med de andre elever fra forskellige lande, og det var først den følgende dag, at vi virkelig kom i gang med arbejdet og oplevede de lokale maskinmetoder, der var meget anderledes end vores

Den 14. november var en dag med intens arbejde og samtidig en hyggelig aften, hvor vi lærte mere om byens traditioner og historie fra en lokal fyr. Den 15. og 16. november fortsatte arbejdet på værkstedet, og om aftenen udforskede vi byen for at opleve dens kulturelle og historiske seværdigheder.

Den 17. november blev desværre præget af madforgiftning, og nogle af os måtte tage en pause fra skolen for at komme sig. Det tog nogle dage, men den 20. november kunne vi endelig vende tilbage til skolen og arbejde sammen med baskerne, der var lidt bagud på grund af sygdom.

Den 24. november afleverede vi vores projekt, og deltog i en stor præsentation med de andre grupper.

Efter at have afsluttet projekterne havde vi en sjov aften med baskisk sport, Pelota, og nød tid med lokale venner. Den 25. november rejste vi tilbage til Danmark med mange minder fra vores to spændende uger i San Sebastian. Trods nogle udfordringer undervejs var det en fantastisk og berigende tur.