Søndag 12/3

Vi kom her ned og møde Simon som er vores kontakt person

 

 

Mandag 13/3

Vi måde Hr. Kunkel og bliv introduceret til  de firmaer vi skulle arbejde i. Derefter var vi i  Glodus som er et stor indkøbscenter. Vi var blivet inviteret til og spise med Simon og hr. Kunkel

 

Tirsdag 14/3

Det første dag i virksomhederne

Jeg fik at vide af jeg skule arbejde sammen med Pawel. Der var ikke så maget at lave men det var godt og dårligt. Det gode var at man havde tid til og lære hinanden og kende, hvem der kan snakke engelsk og hvem der ikke er så gode til det. Det dårlige var at dagen gik med og finde på arbejde og ikke og lave så maget

 

Onsdag 15/3

Mig og Pawel har skiftet top pakning og vasket og støvsuget bilen på grunde af ejeren har en aftale om at værkstedet gør det. Senere skiftede vi dæk, jeg syntes der var mærkeligt for vis der stod 0-5, 5-5 eller 5-0  på afbalerseren så var det lige maget.

 

Torsdag 16/3

Jeg arbejde sammen med Pawel igen vi startede med og lave service på et par biler, der efter vaskede vi motorer på 4 andre

 

Fredag  17/3

Jeg var på arbejde hvor jeg tog dæk af fælge og satte nye på vaskede og vaskede det gjorde jeg til kl 12 vor jeg fik fri

 

Lørdag 18/3

Vi tog til München med Simon hvor vi besøgte et trafik museum. Hvor efter vi bare gik rund og kiggede på gaden.

 

Søndag 19/3

Vi måde 3 uf af de 4 der skal til Danmark og tog på bil museum med dem der efter kørte vi bare rundt

 

Mandag20/3

Jeg var på arbejde hvor jeg møde Lukas som jeg skulle arbejde sammen med i dag og i morgen.

Vi lavede service og hjælp hvor jeg kunde

 

Tirsdag 21/3

Jeg var på arbejde, hvor jeg hjælp Lukas med og lave service og syne biler

 

Onsdag 22/3

Vi var i skole for at se hvordan undervisningen var i forhold til i Danmark

Forskellen er at det er maget mere tid til at lære tingene her end i Danmark

i Danmark er det kun en ting vi lære af gangen. Hvor i Tyskland kan de havde og el-kredsløb og i timen efter kan de havde om ventilerede

 

Torsdag 23/3

Vi havde en fri dag så vi slappede af og gik rundt i området

 

Fredag 24/3

Jeg arbejdede hos misudisi  rally værksted hvor jeg hjælp med og lave gearkasse og bremse skiver og klodser bag på

 

 

Lørdag 25/3

 

 

 

Søndag 26/3

Vi var ude og køre go-kart med 1 der skal til Danmark og 5 af hans venner der efter var vi på bøger King med dem og ude og køre i bjergede for at se naturen

 

Mandag 27/3

Jeg var på arbejder hvor jeg hjælp med og justere støddæmper og justere benzin indtag. hjulpet med og lave bodywork på en af bilerne ellers hjulpet hvor jeg kunne

 

Tirsdag 28/3

Jeg var på arbejde hvor jeg pakkede manifold ind i isolerende glasfiber, samlede bremse skiver (som jeg ikke veste man kunde få), hjælp med og tage en forrude ud på gammeldags metode hvor man er to der nærmest saver den ud.

 

Onsdag 29/3

Jeg var på arbejde hvor jeg vaskede og malede bagerarme. Hjælp med og afmontere difensaled bag og fløtede bremseskiver fra en til en anden. rensede motordele og tog indsugningen af en, fordi den skulle bruges på en nyre bil.

 

Torsdag 30/3

Jeg var på arbejde hvor jeg hjælp hvor jeg kunne, indtil jeg blev sat til og sorterede afstandstykker da der ikke var så maget og lave. Efter hjælp jeg med og samle ophænget bag i en Toyota GT 86.            der efter hjælp jeg med og lave luftfilter til den samme og lige inden vi gik hjem fik vi den startet.( det var en god slutning på  hele turen)

 

Fredag 31/3

Vi fik certifikater og taget billeder til avisen. Efter gik vi bare rundt for at få tiden til at gå