Dagbog

Første uge:

I den første uge blev jeg stille og roligt introduceret til de forskellige kokke og personale. Samtidig med lærte jeg at gøre brug af køkkenets vakuummaskine. Jeg arbejde en del med udskæringer af grøntsager og forberedelse til aftenens gæster. Jeg fik hurtigt et godt forhold til mine kollegaer. Jeg blev også introduceret til arbejdsstedets danske elev. Derudover dyrkede jeg livet i Timmendorf auf Strand og dets restauranter. Jeg fik også besøgt den store provinsby i lokal området Lübeck.
Anden uge:

Her fik jeg lov til at arbejde mere med ovnene og lærte en del opskrifter. Jeg hjalp også en del til i det kolde køkken og skar diverse pålæg. Jeg blev også sendt ind i restauranten for at betjene gæster. Derudover var jeg inde en weekend i Berlin.
Tredje uge:

Her fik jeg en del ansvar og fået et utroligt godt arbejdsforhold til mine kollegaer. Jeg nød arbejdsdagen og brugte stadig en del på grøntsager og forberedelse som man gør som elev. Jeg nød den sidste tid i Tyskland og drak øl ved havet.