Mit ophold i Brighton

 

Jeg hedder Magnus Jørgensen, jeg har været i Brighton for at forbedre mit engelsk, møde nye mennesker og for at have et brag af en fed tur!
Det hele startede sidste år da jeg hørte min klasselære fortælle om årgangen over mig havde været i Brighton. Der gik et par dage hvor jeg gik og tænkte på om det her var mig, svaret var et helt klart ”ja”, så jeg fik fat i min lære, fik fortalt hende om, at det her var noget jeg ønskede at deltage i.

Nu står jeg her så, Brighton. Mit førstehåndsindtryk er at de har nogle utrolige flotte huse, er ikke så meget for at rydde deres skrald op efter dem selv og så er de helt vildt venlige, allerede på første dagen, har jeg modtaget tre ”thank you”. Det er ved at være sent nu, Mike og jeg har fundet os godt tilpas, har et dejligt værelse hos vores værtsfamilie.
Det er min første dag Tog24 som er den butik hvor jeg skal tilbringe de næste tre uger. Jeg kommer så ind i Tog24, super flinkt personale, Steve som er min chef og de to ansatte Paul og Bibi. Tog24 er en ski/udendørs tøjbutik, som kun sælger der eget brand, det er ikke den største butik, der er ikke noget dissideret lager, så heldigvis skal jeg ikke bruge halvdelen af mit ophold på sådan et. I Tog24 står jeg og snakker med Steve og Paul, Steve fortælle mig så, at hvis jeg har lyst skal jeg bare betjene kunder, han ville selvfølgelig kigge mig over skulderen de første par dage jeg gjorde dette, men efter et lille stykke tid overlod han mig bare alene med kunderne. Dette gjorde mig rigtig glad, for så fik jeg virkelig udviklet mit engelsk.
En af de fede ting ved dette ophold var også, at man havde ret meget fritid, så vi fik oplevet rigtig meget af Brighton, vi var ude på Brighton pier, inde og se fodbold og vi var også i London, kæmpe stor by!
Udover vores besøg i London og de små pubber i Brighton, lavede vi ikke rigtig andet, men det var stadig en super lækker tur, jeg ville ønske man kunne komme afsted igen.
Denne tur har virkelig givet meget et kick, jeg føler mig mere klar på at prøve nye ting, så som at tage til udlandet og tage mit praktik ophold.

 

b

Skrevet af
Magnus Jørgensen
HG2D