Aalst, Belgien d. 12/02 - 23/02/2024

Jeg har været i praktik i et firma ved navn Objekt Architecten (OA), som er et arkitektfirma i Belgien (Aalst). I de to uger jeg har været i praktik, har jeg boet i udkanten af Aalst, så transport til og fra praktikpladsen var lige til, da jeg have fået en cykel til rådighed. Den gjorde det også nemt af udforske byen.

Jeg har været med ude og kigge på et a firmaets projekter, som var i gang med at blive bygget, jeg fik også opgaven at lave mit eget projekt, som jeg den sidste dag skulle fremlægge.

Hvad har du lært?

Jeg har lært, hvad det vil sige at være arkitekt, og at der ligger mere i det end bare så. Jeg har lært den proces, man går igennem når arkitekter skal lave et projekt. Og hvordan man gennemfører den. Jeg har lært af bruge et program ved navn Vectorworks, som er et program nogle arkitekter bruger til at tegne deres plantegninger i. Jeg lærte også hvordan arkitekter fremlægger deres projekt(er), til deres kunder.

Har opholdet i Belgien fået en indflydelse på dine fremtidige drømme?

Jeg ville ikke sige, at opholdet har fået en direkte indflydelse, på min fremtidige drømme. Men den har givet mig en god smag af artiktektfaget.

Hvad har du lavet i fritiden i praktikperioden?

I min fritid har jeg udforsket byen Aalst, på cykel og gåben. Og været i butikker og kigge. Jeg har været ude og spise, i flere byer i Belgien. Da jeg har været i Aalst, Gent og Brussels. I Brussel har jeg smakt Belgiske pomfritter og en god Belgisk vaffel. Jeg var faktisk sammen med en lære, hendes søn, hendes søns ven, nevø og niece i Brussel. Hvor de vidste mig rundt. Og så var alle os Erasmus elever fra Danmark, lørdag i weekenden sammen i Gent.

Vil du anbefale andre at tage af sted?

Det ville jeg i hvert fald! Det er en fed og fantastisk oplevelse, og en mulighed jeg er så glad for jeg tog imod. Det er så dejligt, at skolen støtter op omkring de her projekter, og hvis jeg får muligheden, så ville jeg helt sikkert tage afsted igen!