Europa kort

Karoline Mikkonen Hansen

Tyskland i 3 uger

Mandag 2/5-16
Gerd og jeg ankommer til det hotel vi skal være på, da Jesper og de andre er kørt videre, bliver vi vist rundt. Køkkenet er okay stort, og selve omgivelserne rundtomkring hotellet er smukke. Vi kører med Frau Soost ned til informationen, hvor vi får nøgler til ”vores hjem”. Vi kommer ind og det er et helt hus vi næsten bor i, der er senge ovenpå, eget køkken, badeværelse og stue, samtidig er der tresse. kl 12.00 skulle vi op og spise frokost, Gerd og jeg tænkte bare at det ville være arbejder mad, men vi fik pommes, og noget paneret kød af en eller anden slags. Efter vi havde spist skulle vi ind og gøre rent i et fitness rum, med en hel masse maskiner. (man fik varmen). Da vi så var færdige med at gøre rent, skulle vi gå ud, men det var som om at rummene og væggene havde skiftet plads. Vi gik sammen vej som vi kom fra, men så endte vi ved en svømmingpool, bag efter tænkte vi, hvis nu vi går den vej kan vi komme ud til reseptionen. NEJ: Vi endte i mændenes omklædning. så vi måtte give op til at der kom nogle vi kunne spørge. Om aftnen skulle vi ha aftensmad, og der kom de simpelt hen ud med et menu kort, hvor vi tænkte igen. i laver bare noget mad. Men det gjorde de ikke, det skulle vi bestemme. Da vi havde spise det, gik vi en tur ned til stranden og igennem ”byen” som ikke er en by men et ferie sted. imellem alt det har vi også handlet. Og vi har siddet i solen i løbet af dagen og bare nydt den varme, vi havde første dag.

b b1 b2 b3 b4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag 3/5-16
Der sker ikke så meget, jeg var på arbejde fra 10.30 til 14.00 og skulle møde igen 17.00 og havde fri 21.30 Ja. Jeg lærte at lave nogle desserter, og ellers lærte jeg dem i køkkenet at kende, og hjalp til med en masse småting. I aftentimerne anrettede jeg maden inden den kom ud til gæsterne, og øste suppe op til forret.

b5 b6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag 4/5-16
Arb.. 10.30-14.00    Sov i mellemtimerne.. 17.00-21.30

Torsdag 5/5-16
Forberedt brylluppet til fredag, med massere mad. Ellers ikke det store.

Fredag 6/5-16
En meget meget stresset dag. Hele dagen gik på at gøre klar til bryllup, alt mad skulle være 100%klar. det var en god dag ikke det, men folk blev hurtigt sure, hvis man lavede fejl. der var ca. 250 mennesker til bryllup og 2x fuld restaurant. Maden til brylluppet blev lavet i samme køkken, som der hvor maden til restauranten blev lavet. Det vil sige om aftnen havde vi meget travlt, jeg var som en mus der skulle løbe fra køkken til køkken, da maden skulle transporteres fra det ene køkken, til det andet. Det andet køkken lå 50m fra det andet, men det var 50m på brosten, med huller og buler, bakker og hop. Det vil sige når man kørte med de der stikvogne, skulle det gå langsomt, men alle stressede, så det skulle jo alligevel gå hurtigt. I det ”lille” køkken anrettede vi maden, til brylluppet, og så kom tjenerne og hentede det.

Onsdag 11/5-16
Jeg kunne sove længe… jeg skulle møde kl 10.30 og havde pause fra 14.00 til 17.00 og så skulle jeg arbejde igen til 21.30. Tiden fløj af sted da vi havde fri, og endte med at sidde sammen med de andre kokke og opvaskere, til klokken var halv 11. så var det meningen at vi skulle hjem, men alligevel ikke. Mario tog os hen til et sted hvor vi kunne spile pool, og det gjorde vi til klokken 23,30. En mega hyggelig da i køkkenet, med fis og ballade. Køkken chefen havde en skæg og god dag, vi alle var glade i dag, og dem der ikke var gjorde Gerd og jeg glade. Det har været en hård dag, men med massere af nyt fra min side. Jeg har stået fon ”front” kok, det vil sige jeg har stået ude i selve restauranten og hentet det der manglede til buffeten. nu er det sent i seng og tidligt op. GODNAT..

b7

Fredag 13/5-16

Vi var i hansapark.